Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
1846
0

Астон Вілла – Олімпіакос. Прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом

Астон Вілла – Олімпіакос. Прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

2 травня на «Вілла Парк» пройде перший матч півфіналу Ліги конференцій, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Олімпіакосом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда доводить, що гонка за двома зайцями цілком може бути успішною. В Англійській Прем'єр-Лізі вона продовжує той прогрес, що був намічений минулого сезону, після приходу на тренерську посаду Унаї Емері. Іспанець встиг уже рік тому, за підсумками першого чемпіонату, під час якого він прийшов, підняти нових підопічних на сьоме місце. А зараз представник Бірмінгема веде запеклу боротьбу за четверту сходинку з Тоттенхемом, а з нею - і за перепустку до Ліги чемпіонів. І крапку тут поставлять, швидше за все, лише у крайньому турі. Але паралельно англійці вдало грали у Лізі конференцій. Вони там дебютували влітку, з кваліфікації, а у плей-оф навесні встигли пройти таких серйозних супротивників, як Аякс та Лілль. Щоправда, з французами після 2:1 вдома важко перевели матч в овертайм. У результаті віллани виграли серію пенальті за рахунок дій свого голкіпера, Еміліано Мартінеса.

Олімпіакос

Клуб ще недавно був беззаперечним фаворитом грецького футболу, штампуючи рік у рік чемпіонські титули. Але минулий сезон був практично провалений: фаворит відкотився на третє місце. І, швидше за все, зараз Легенда не зможе помітно додати – АЕК із Панатінаїкосом, а то й ПАОК, сильніші. Зате непогано вдалося проявити себе в Лізі конференцій. Там греки вийшли з групи та змогли вибити без проблем Ференцварош, а потім довелося показувати характер. Спочатку, програвши 1:4 вдома Маккабі (Тель-Авів), зробили камбек, вибивши ізраїльтян у овертаймі. А потім обмінялися перемогами із Фенербахче (3:2, 0:1), вибивши турецький гранд за підсумками серії пенальті у Стамбулі.

Статистика особистих зустрічей

Це буде перший поєдинок між клубами – раніше греки до Бірмінгема не навідувалися.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом англійців. Вони мають забезпечити собі прохід у наступний раунд упевненою перемогою вдома. Ставимо на них при форі -1 гол (коефіцієнт – 1,67).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мічел оцінив програний матч Жирони, в якому Довбик так і не зумів забити
Футбол | 15 травня 2024, 08:01 0
Мічел оцінив програний матч Жирони, в якому Довбик так і не зумів забити

14 травня «червоно-білі» поступилися «Вільярреалу» з рахунком 0:1 у поєдинку 36-го туру Ла Ліги

Ф'юрі звернувся з проханням до Усика щодо перебігу майбутнього бою
Бокс | 15 травня 2024, 11:36 0
Ф'юрі звернувся з проханням до Усика щодо перебігу майбутнього бою

Британець зробив дивне зізнання

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.