Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 квітня 2024, 07:51
12683
19

Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

| Оновлено 30 квітня 2024, 07:51
12683
19
Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Колишній гравець «Челсі», чемпіон світу і Європи у складі збірної Франції, Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера «синіх» Михайла Мудрика.

«Де був Мудрик у матчі з «Астон Віллою»? Так, ви даєте молодому футболісту час на адаптацію, він приїхав з країни, де йде війна, тому це дійсно психологічно складно, але вже багато часу пройшло...Він добре грає за збірну України, забиває голи, але це не працює у «Челсі». Складається враження, що він не уявляє, як треба грати у футбол з усіма його партнерами по команді», – розповів Лебеф.

Цього сезону Мудрик провів за «Челсі» у всіх турнірах 37 матчів, забив шість голів та віддав дві результативні передачі.

Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром
Футбол | 16 травня 2024, 12:00 1
Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром

14–15 травня відбулися перенесені матчі 34-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Відомо, за скільки Жирона готова продати Довбика. Є інтерес від 3 грандів
Футбол | 15 травня 2024, 18:29 6
Відомо, за скільки Жирона готова продати Довбика. Є інтерес від 3 грандів

Артемом цікавляться «Мілан», «Ювентус» і «Наполі»

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ViAn
Просто всі інші у Челсі не дотягують до рівня майстерності Мудрика. Він один, унікальний. Це ж треба вміти вдарити з лінії штрафного майданчику, перебуваючи в центрі, без накриття суперником, у прапорець в кутку майже. Заробивши супернику удар від воріт.  Це ж удар майже на 50 метрів в бік від воріт, видатна діагональ. Таке не може жоден інший гравець Челсі. Це удар на 100 млн. Бо розрахунок був, що від куточка, від прапорця м'яч рикошетом залетить у ближній кут. Але трохи не вийшло. Буде пробувати так забивати ще. На тренуваннях для інсти напевно виходило, а якщо ні, то точно колись вийде, м'ячі треба інші і підставки під прапорці разів у 100 товстіше. 
COBA
Просто йому потрібно було займатись бігом на короткі дистанції. Україна втратила олімпійського чемпіона.
nick07
Так, він правий, Мудрику бракує футбольного інтелекту. 
StrikeX
Так, якщо Мудрик вдало грає за Збірну і забиває за неї голи, то може тренери Челсі не уявляють як Мудрика використовувати? Може партнери по Челсі нехай менше його ігнорять на полі, і намагаються хоч трохи грати через нього?
Sp-0007043
Мудрику треба йти в аренду обов'язково. Команда не прийняла його. Він досі там небажаний чужак. На нього ніколи не дають гольових передач. Те що він забивав то мяч подача перетворився на гол то віскок випадковий то сам обікрав Галахера та забив то обікрав захисника і майже ніколи з спеціально відданої на нього передачі. Кукурелья замість того щоб віддавати на Мудрика в забігання по кілька разів на матч прораховує всі інші варіанти кому іншому віддати і якщо вже всіх перекрили і в тому числі Мудрика віддає йому коли тому нічого не лишається як повернути м'яч назад інакше втрата м'яча. В комаді Мудрик є останнім на кого можна віддати мяч і ні тренер ні англійські легенди що на пенсії і коментують гру Мудрика цього ніби не помічають. Правда і сам Мудрик коли до нього попадає мяч так рідко попадає в спокусу перетримувати м'яч і часто його втрачає. Поки не буде тренера в Челсі який буде давати чіткі установки гравцям як задіювати Мудрика з забіганнями і пасами на хід, стіночками і гравці не почнуть виконувати установку а не тягнути кожен на себе то не лише у Мудрика нічого не виходитиме а і Челсі взагалі. Мудика в аренду інакше загубить карьеру взагалі.
Keen Vision
Коли гравець у збірній виглядає добре, а у клубі «не знає, як треба грати футбол», то тут очевидно не до гравця мають бути питання.
Keen Vision
80% атак через правий фланг у Челсі. Тому коли його ставили на позицію ЦАП, він доволі яскраво виглядав. А не отримуючи мʼяч важко щось демонструвати. 
Віталій Ткачук
Мудрик дійсно випадає з гри Челсі, потрібно тікати звідти. Але правда в тому, що він в АПЛ нікому не потрібен. Португалія саме те.
Fitness.sports
Сборная если не ошибаюсь 11 игр 2 гола., тоже не айс, просто это очень вариант на данный момент сборной Украине. Будем надеяться что на евро принесёт пользу.
ErichШевченкоMaria
пора ему в Шахтёр)))
Chort
АПЯТЬ ВСЯКИЕ АЛКОГОЛИКИ НОУНЕЙМЫ, НАГАВАРИВАЮТ НА ПЕРЛИНУ УКРАИНСКОГО ФУТБОЛА, ВСЕ ЗАВИДУЮТ НАШЕМУ МИШКЕ, А ОН БУДУЩИЙ АБЛАДАТЕЛЬ ЗАЛАТОГО МЯЧА 
Skor Pion
його позиція грати під нападником в центрі буде зовсім інший результат