Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2624
0

Барселона – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 29 квітня о 22:00 за Києвом

Барселона – Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 квітня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 33-го туру Прімери Іспанії, в якому «Барселона» зустрінеться з «Валенсією». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда фактично закінчила сезон минулого вівторка. І завершила його невдало, і недарма все це було оформлено розгромною ж поразкою на цьому ж стадіоні, що став домашнім для синьо-гранатових на цей розіграш. Все начебто складалося вдало для більш ніж клубу, що й на виїзді переміг ПСЖ: він знову відкрив рахунок. Але все зламало вилучення Араухо. У підсумку 1:4 без Хаві, якому теж дали червону, і до півфіналу Ліги чемпіонів вирушають Мбаппе та компанія. А кулес уже нема за що боротися, після поразок у Суперкубку та Копі дель Рей і за явного другого місця, на якому закінчиться Прімера. Ель Класіко з Реалом при скандальному вирішенні навколо можливого голу або сейву від Луніна, але все одно програли, з пізнім вирішальним м'ячем від Беллінгема. Незважаючи на все це, Хаві залишається - про це Лапорта заявив на днях офіційно.

Валенсія

Клуб рік тому боровся за виживання. Втім, до весни-2023 на Месталью вже повернувся Бараха і зумів підняти своїх підопічних над зоною вильоту. А в новій темпораді легендарний у минулому півзахисник кажанів повів їх за єврокубками. Не все виходить і грає колектив відверто не видовищно. Але, головне, дає результат, чіпляючись за 7 місце і навіть претендуючи на 6-е. У квітні вдалося прагматично, по 1:0, обіграти і Гранаду, і Осасуну. А в минулому турі лос чес приймали свого головного конкурента, Бетіс. Там поступилися в підсумку 1:2 і випустили суперника з-за своєї спини.

Статистика особистих зустрічей

У каталонців було 5 перемог поспіль. Але у грудні на Местальї лос чес, навіть пропустивши першими, звели в результаті поєдинок до почесної для себе нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають беззаперечним фаворитом синьо-гранатових. Але гості досить добре організовані. Рекомендуємо ставити на те, що зможуть виграти при форі +1,5 гола (коефіцієнт - 1,77).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ворскла – Шахтар – 1:2. Фінал Кубка України 2023/24. Відео голів та огляд
Футбол | 15 травня 2024, 22:47 6
Ворскла – Шахтар – 1:2. Фінал Кубка України 2023/24. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд фінального матчу Кубка України 2023/24

Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром
Футбол | 16 травня 2024, 12:00 1
Суттєві зміни. Як виглядає таблиця АПЛ 2023/24 перед останнім туром

14–15 травня відбулися перенесені матчі 34-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.