Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 01 травня 2024, 07:07
3704
0

Форвард збірної України: «З глядачами буде сауна, а лід стане водою»

Віталій Лялька оцінив другий матч на чемпіонаті світу

| Оновлено 01 травня 2024, 07:07
3704
0
Форвард збірної України: «З глядачами буде сауна, а лід стане водою»
ФХУ. Віталій Лялька (праворуч)

Лідер збірної України з хокею Віталій Лялька відзначив погану якість льоду на чемпіонаті світу в Литві, де матчі команди вже двічі переривалися через проблеми на арені.

«Лід? Ми всі в однакових умовах граємо. Зараз ще порожні трибуни, якщо прийде повна арена, ось тоді буде повна сауна. Тоді буде і дихати важко, і лід — вода зовсім буде. Треба до цього готуватися, відновлюватися правильно. Маємо гарні шанси, треба готуватися, бо далі буде лише важче».

«Матч з Нідерландами? На початку гри суперник дійсно нав'язав серйозну боротьбу. Ми намагалися грати активно. Щодо завдання [на гру]: гадаю, перерва теж збила темп, але нічого страшного. Дуже добре, що не пропустили, вдячний нашому воротарю. Рухаємося далі, нам потрібно готуватися. Далі будуть ще важчі ігри, треба готуватися».

«Щодо гри з Китаєм, то, як показує досвід, на таких турнірах треба поважати всіх суперників та налаштовуватися на кожного. Всі представляють свою країну, кожна команда хоче битися та доводити, що є найкращою. Треба налаштовуватися на кожну команду і не думати, з ким зіграв перед цим турніром, кого обіграв з великим рахунком. Необхідно налаштовуватися [на Китай] як на найбільш серйозного суперника», – сказав Лялька.

Україна у першому матчі обіграла Естонію 8:0, а у другому поєдинку здолала Нідерланди 4:0.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.