Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2024, 17:49
889
5

Дмитро НЄМЧАНІНОВ: «Договірні матчі – пухлина українського футболу»

Захисник «Миная» – про скандал навколо матчу з «Динамо»

| Оновлено 28 квітня 2024, 17:49
889
5
Дмитро НЄМЧАНІНОВ: «Договірні матчі – пухлина українського футболу»
Facebook. Дмитро Нємчанінов

Захисник «Миная» Дмитро Нємчанінов прокоментував скандал навколо матчу з «Динамо», за «здачу» якого йому пропонували гроші:

«Події, що трапилися впродовж тижня, впливають на команду. Ти не можеш заплющити очі та не читати пресу. Досі телефонують журналісти, розпитуючи як саме це відбулося. У нас клуб дав пояснення і намагається співпрацювати з усіма виконавчими органами УАФ. І буде працювати надалі.

Найгірше, що в такий час є такі люди, про яких, думаю, всі знають. Треба викорінювати повністю, тому що таке зло – це пухлина для українського футболу. Люди, якісь треті сторони виходять на гравців, тренерів чи когось іншого і пропонують таким способом, я вважаю, вчинити злочин».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Как всегда вор громче всех кричит Держи вора! Лучше всем нам расскажи сколько лохметов тебе отстегнул за участие в бурбасятине фейковой
Выталкиватель парашутистов
Ну,ну... Пчелы против меда...У меня много футболистов знакомых, во всех украинских лигах.Все они, 100%, подтверждают, что многократно участвуют в договорных матчах, что в этом замешаны не только тренеры, игроки, судьи и руководство клубов, но и функционеры ОПГ УАФ ( при павелке, новые еще полностью не вошли в систему). Очень многие игроки, особенно в 1 и 2 лигах, ставят а тотализаторе на свои игры  и почти всегда "угадывают"... Особенно весело слушать это от Немчаинова, спеца в разного рода мутках на футбольном поле....
Pavel_i_CO
Джерело УПЛ-тв. Явно працюють по темнікам. Виглядає як запасний варіант, якщо, не дай Боже, шахтьор 40млн не отримає в "чесній" боротьбі. (Матч з Олександрією ще згадається)
Xvalenok03
Смешно. 
Как тут сказали - громче всех кричит *держи вора* сам вор. 
Первые  крики от динамовских.