Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
728
0

Наполі – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 28 квітня о 19:00 за Києвом

Наполі – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 квітня на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде матч 34-го туру Серії А, в якому «Наполі» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Наполі

Команда занадто високо минулого сезону застрибнула, щоб можна було вірити в те, що зараз обійдеться без проблем та невдач. Тим більше, що вже рік тому до довгоочікуваного скудетто Осімхен і компанія добиралися на інерції від першого дійсно сильного кола. І не дарма Спаллетті під пристойним приводом після оформлення титулу залишив посаду. За неповний нинішній сезон у Хвічі та компанії було вже 3 тренери, а результати навіть, мабуть, гірші за очікування скептиків. Є певний прогрес за Кальцоне, але й то на тлі провалів Гарсії і особливо Мадзаррі. Хоча рано ставити оцінки - он, вже й Емполі примудрилися програти очний поєдинок минулого туру.

Рома

Клуб показав, що буває, якщо вгадати з тренерською ротацією. Так, зі звільненням Моурінью тут затягнули - багато хто чекав, що воно відбудеться після поразки у фіналі торішньої Ліги Європи. Але з Особливим попрощалися лише взимку, коли, здавалося, сезон було вже втрачено. Де Россі ж сприймався як тимчасовий керівник, і призначався до літа не стільки через тренерський потенціал, скільки як місцева легенда, яку особливо в такій ситуації не освистуватимуть фанати. У результаті Даніеле в Лізі Європи впорався з Феєнордом та Брайтоном. А з Міланом, вигравши на Сан-Сіро 1:0, удома теж перемогли, навіть у меншості. Паралельно вовки піднімалися до топ-4 і у Серії А. Щоправда, з Удінезе матч зупиняли. Минулого понеділка джалороссі грали очний поєдинок з прямим конкурентом - Болоньєю. І, таке враження, недооцінили суперника, отримавши 1:3 удома.

Статистика особистих зустрічей

У минулому, чемпіонському для себе сезоні партенопеї виграли обидва поєдинки. Але нинішнього у Римі господарі оформили підсумкові 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори бачать фаворитом Хвічу та компанію. Це виглядає повною помилкою-рекомендуємо ставити на те, що гості зі столиці точно не програють (коефіцієнт – 1,909).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 11 травня 2024, 07:00 197
Шахтар – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Поєдинок головних претендентів на золоті медалі проходитиме на «Арені Львів»

Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca
Інші види | 10 травня 2024, 23:59 2
Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca

Суперником України у 1/8 фіналу буде команда Німеччини

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.