Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
748
0

Атлетіко – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 22:00 за Києвом

Атлетіко – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 квітня на «Метрополітано» пройде матч 33-го туру Прімери, в якому «Атлетіко» зустрінеться з «Атлетіком». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Атлетіко

Команда спробує уберегти себе від повного провалу цього сезону. Поки що вона мала чимало поразок, причому неприємних. Вперше за останні кілька років дійшли до півфінального раунду в Копі дель Рей (ще й вибивши по ходу Реал, таким чином помстившись сусідам за невдачу в Суперкубку Іспанії), але вже там програли в обох матчах саме Атлетіку. У Лізі чемпіонів, вийшовши з групи лідером і вибивши у вольовому стилі, по пенальті, Інтер, матрацники отримали в 1/4 начебто зручного суперника, Боруссію. Але зрештою і вдома виграли мінімально, і на виїзді, відігравшись, незважаючи на жахливу нереалізацію з 0:2, у підсумку програли 2:4. Залишається тільки Прімера, де Жирона з Атлетіком всерйоз мають намір видавити Чоло-Тім з топ-4. Але жиронців вдалося впевнено обіграти у квітні. Ось тільки все це нівельовано поразкою 0:2 Алавесу на його полі.

Атлетік

Клуб чудово проявив себе цього сезону і впише його у свою історію. Вперше за 4 десятиліття, з кінця 80-х, баски виграли кубок країни. Тільки за Марселіно, попередника Вальверде, вони нещодавно поступилися в парі фіналів. Але з Ернесто вдалося вибити по дорозі і Барселону, і Атлетіко. Фінал перетворився на очікуваний нервовий і не видовищний поєдинок з Мальоркою, в якому представники Більбао підтвердили статус фаворита лише в серії післяматчевих пенальті. Але, головне, нарешті дісталися титулу. Щоправда, до фіналу у Прімері поступилися Реалу, а потім обмежилися нічиєю з Вільярреалом, дозволивши себе випередити Чоло-Тім. А потім повторили рахунок 1:1 із Гранадою.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Сімеоне виграв обидва поєдинки. Але в нинішній темпораді він поступився сухо Вальверде і в Прімері, і в обох півфіналах кубків.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у Сімеоне. Але це зустріч двох прагматиків у поєдинку, де вкрай важливий результат. Ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,89).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Чи був офсайд? Оприлюднено чіткий кадр перед другим голом Реала
Футбол | 09 травня 2024, 00:10 2
ФОТО. Чи був офсайд? Оприлюднено чіткий кадр перед другим голом Реала

Хоселу оформив дубль у ворота Баварії після пасу Рюдігера та вивів команду у фінал ЛЧ

ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині
Футбол | 09 травня 2024, 14:24 13
ФОТО. Гравець Баварії не був у офсайді перед голом Реалу на 90+13-й хвилині

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.