Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
796
0

Ювентус – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 19:00 за Києвом

Ювентус – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 квітня на «Альянц Стедіум» пройде матч 34-го туру Серії А, в якому «Ювентус» зустрінеться з «Міланом». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Ювентус

Команда чекала на прорив цього сезону. Так, її викинули з єврокубків, але так більше сили залишалося на внутрішні турніри. І в кубку Стара Синьйора так і провела вдало розіграш, дійшовши до півфіналу. Обігравши там 2:0 Лаціо вдома, цього тижня в Римі команда була близька до провалу: пропустила двічі. Але Мілік своїм пізнім голом позбавив екстра-тайму і оформив вихід у фінал. Довгий час і у Кальчо були хороші результати - так, все одно підопічні Аллегрі були за спиною в Інтера, але буквально дихали йому в потилицю. А з середини зими помітно здали і не просто відстали від чорно-синіх, а й дозволили себе обігнати Мілану, котрий ще й у відрив пішов. Загалом прогрес все одно є, але й неприємний осад, і не дивно, що Аллегрі, швидше за все, покине Турин влітку, достроково. Ось і Кальярі минулого туру не обіграли, обмежившись нічиєю.

Мілан

Клуб цього сезону десь додав, але десь і здав. Наприклад, із кубка вилетіли червоно-чорні, вдома поступившись Аталанті. Та й у Лізі чемпіонів, за всіх застережень про силу групи (2 півфіналісти!), третє місце розглядалося як невдача. З іншого боку, перебравшись до Ліги Європи, італійці стали там фаворитами і підтверджували свій статус впевненим проходженням перших супротивників. Спіткнулися з Ромою, програвши вдома. У гостях не змогли повернути інтригу, знову поступившись. Зате де безперечний прогрес, і помітний, то це в Серії А. Після невдалого минулого сезону, з різкою втратою позицій після скудетто, зараз россонері йдуть, поступаючись тільки сусідньому Інтеру, але той дуже хороший. У минулому турі було дербі, і воно принесло нову невдачу, 1:2 з парою вилучень. Все це призвело до того, що влітку Піолі передасть посаду іншому тренеру – його почали активно шукати.

Статистика особистих зустрічей

Обидва поєдинки минулого сезону виграли міланезі - 2:0 та 1:0. Але восени вони вдома ще до перерви залишилися у меншості, і цим скористалася Стара синьйора, оформивши мінімальну перемогу на Сан-Сіро.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу господарів. Але обидва клуби просто домучують сезон на мінорній ноті. Чекаємо тут тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,83).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.