Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 травня 2024, 04:06
5940
0

Вернидуб назвав гравця, який був не гіршим за Судакова та Мудрика

Тренер поділився спогадами про півзахисника Максима Білого

| Оновлено 02 травня 2024, 04:06
5940
0
Вернидуб назвав гравця, який був не гіршим за Судакова та Мудрика
УАФ. Максим Білий

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб висловив думку про півзахисника Максима Білого, з яким працював у луганській «Зорі».

«Він був перспективним і якісним футболістом. Усе те, що потрібно було футболісту на його позиції, він мав. У центрі поля, на флангах міг зіграти. Як людина – веселий, завжди компанійський. Можливо, на початку його потягнуло не в той бік. Молодість... Але з ним розмовляли і він усе розумів. Особливих питань до нього не було.

Молодь того покоління через це пройшла. Коли його брали в «Зорю», то я знав про нього, він до того був у «Металурзі». Ми з ним поспілкувалися досить серйозно і він відповів: «Не переживайте, все це зміниться на краще». І після цього навіть не було до нього суттєвих питань.

Максим мені дуже подобався. Думаю, що він не був нижчим за рівнем – 100%. Тим паче, що в нього позиція така була – «десятка», «вісімка». Якщо ж узяти наш сучасний футбол, то він нічим не був гіршим за Судакова чи Мудрика – 100%. У нього деякі показники були набагато кращими, ніж у них: техніка на швидкості, виконання стандартів», – розповів Вернидуб.

Максим Білий міг 27 квітня відзначити свій 35-й день народження. 14 вересня 2013 року він помер у рідному Новомосковську (Дніпропетровська області) внаслідок розвитку пухлини головного мозку. Йому було 24 роки.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.