Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2024, 16:49
4598
81

Дніпро-1 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни їдуть за реваншем

| Оновлено 27 квітня 2024, 16:49
4598
81
Дніпро-1 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 27 квітня, відбудеться поєдинок 26 туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» зустрінеться з «Динамо». «Біло-сині» ведуть боротьбу за чемпіонство, а дніпряни намагаються утримати місце у єврокубковій зоні.

Дніпро-1

Після зимової перерви спортклубівці демонструють непереконливі результати: у восьми матчах команда Юрія Максимова здобула лише 2 перемоги. Щоправда, за цей час «Дніпро-1» зазнав лише однієї поразки: здебільшого 2024-го дніпряни завершували зустрічі з нічийним результатом. Так сталося і минулого туру, коли спортклубівці поділили очки з одним з аутсайдерів чемпіонату «Вересом». Команди обмінялися голами у першому таймі: на результативний удар Дахновського дніпряни відповіли голом у виконанні Адамюка.

Можливо, чимала частка падіння якості гри дніпрян пов'язана з тим, що дніпровський клуб не зміг якісно посилитись у зимове міжсезоння. Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року на «Дніпро-1» було накладено трансферний бан через заборгованість із зарплати перед колишнім тренером команди Ігорем Йовічевічем та кількома гравцями, який зняли лише наприкінці лютого. «У зимову перерву нас залишило багато хлопців – шість футболістів, а ми нікого не взяли, крім Очеретька, та й то в останній момент. У нас був трансферний бан, все це було важко, і ми розуміли, що 13 футболістами ми не потягнемо чемпіонат», - зазначив Юрій Максимов після матчу з «Вересом».

Тим не менш, «Дніпро-1» знаходиться на четвертому місці і продовжує боротися за потрапляння у єврокубки. Але утримати свою позицію дніпрянам буде непросто, адже після «Динамо» на спортклубівців чекають дуелі з «Шахтарем» та «Кривбасом». Та й «Олександрія» із «Чорноморцем» є вельми незручними суперниками. Уболівальникам дніпровської команди залишається сподіватися, що у футболістів «Дніпра-1» вистачить сил та мотивації для досягнення поставленого завдання.

Динамо

Київський клуб продовжує боротися за чемпіонське звання. Відставання «біло-синіх» від «Шахтаря», який очолює турнірну таблицю, становить чотири очки. Із середини листопада кияни у чемпіонаті не знають поразок, за показником забитих голів маючи найкращий показник серед усіх команд турніру. Попередньої поразки «динамівці» зазнали ще під керівництвом Мірчі Луческу, програвши «гірникам» з рахунком 0:1.

Тиждень тому кияни зустрічалися з житомирським «Поліссям» та здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0 (голи забили Ванат, Шапаренко та Буяльський). Саме представники «Динамо» отримали визнання за підсумками минулого туру: найкращим гравцем назвали Шапаренка, а найкращим тренером став Шовковський. Цього тижня продовжив контракт із київським клубом найкращий бомбардир поточного чемпіонату Ванат.

Готовий повернутися на поле Назар Волошин, який пропустив попередній матч своєї команди через дискваліфікацію. Відновився після хвороби Бражко, який також зможе допомогти «біло-синім». «Я хворів, був удома, протягом 5 днів не вставав з ліжка, мав непросту хворобу та високу температуру. Але зараз уже все добре, я продовжую тренування, почуваюся «свіжим». Дуже сумував за командою та футболом», - розповів опорний півзахисник, який пропустив поєдинки «Динамо» з «Минаєм» та «Поліссям».

Статистика зустрічей

Майбутня дуель стане ювілейною, 10-ю, для «Дніпра-1» та «Динамо». Раніше ці команди ніколи не закінчували очні поєдинки внічию: шість перемог здобули кияни та тричі успіх святкували спортклубівці. У першому колі цьогорічного чемпіонату дніпряни обіграли «динамівців» із мінімальним рахунком. Єдиний гол у першому таймі забив Гуцуляк.

Прогноз на протистояння

Обом командам потрібні очки, тож очікуємо на безкомпромісну боротьбу в суботньому поєдинку. І все ж, віддамо перевагу киянам, які на даний момент демонструють якісніший футбол. Легко підопічним Шовковського у Дніпрі не буде, але вважаємо, що київська команда набере три очки.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Волинець, Мірошниченко, Сарапій, Сваток, Адамюк, Бабенко, Леднєв, Очеретько, Горбунов, Танчик, Гуцуляк.

«Динамо»: Бущан, Вівчаренко, Михавко, Попов, Тимчик, Бражко, Шапаренко, Буяльський, Кабаєв, Ярмоленко, Ванат.

27 квітня, субота

«Дніпро-1» – «Динамо»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДНІПРО-1 – ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ПСЖ – Боруссія Д – 0:1. Королі поперечин та стійок. Відео голу та огляд
Футбол | 08 травня 2024, 00:50 0
ПСЖ – Боруссія Д – 0:1. Королі поперечин та стійок. Відео голу та огляд

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 08 травня 2024, 03:10 0
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 81
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Фєдя, йди охороняй гілку Шахтаря, що ти тут забув? Чи за ту гілку менше плятать?
Pavel_i_CO
Треба щось з жовтими картами робити. У Тимчика, Ваната та Шапаренко їх по три. Треба або сьогодні обнулятися, або в матчі з Вересом, бо судді зроблять все, щоб ці гравці не зіграли проти щурів 
FunnyCat_____
Удачи Динамо!
PUMA
Удачи самому популярному и  титулованному клубу Украине !
Умник
Тяжелый очередной матч.
Дерби не Днепре.
Абсолютно не важно в каком состоянии команды.
Единственное радует глубина состава Динамо.
serhiy
А де той Хвальонок що кожного разу звиздить що ми сидимо на сторінці Шахтаря ? Йди позабирай своїх шльондр-вони тут погубилися )))
George1
Вчора якийсь придурок з одеського чорноморця казав мені начхати на тих кто критикує .головне щоб було зручно добиратися команді .Він навіть не розуміє що ображає всіх вболівальників Чорноморця .Якщо люди відмовляться дивитися футбол то ні гравці ні тренери а тим більше така сошка як він нікому не потрібні 
serhiy
Сосатільно глотатільні ,доброго ранку )))
serhiy
Удачі,Динамо !!!
Умник
И думаю он закончится ближе к 18:00
Remark
Знаю тільки одне - що сьогодні більшість буде вболівати за ЛНЗ проти щурів! 
Перець
У Дніпра зараз спад ,в Динамо прогрес і чемпіонські амбіції, тож переможе Динамо з мінімальним рахунком 
serhiy
АКакулька клюнув на провокацію ,автоматично признавши що він сосатільно глотатільний )))
serhiy
Сосатільно-глотатільні ви що тут забули ?
serhiy
А Акакулька за всіх тут віддувається -де решта сосатільно глотатєльні?)
DK1961
Хуютин остервенело долбит в том числе по железным дорогом. Очко заиграло насчёт потока западной помощи, которая сейчас (наконец) пошла. Поэтому (думаю) действительно вряд ли переносы будут сегодня, завтра та же картина будет.
Chort
СЕГОДНЯ ВСЯ СТРАНА БУДЕТ БАЛЕТЬ ЗА ДНЕПР. МОЙ РАДНОЙ ШАХТЕР ЛЕТИТ К АЧЕРДНОМУ ЧЕМПИОНСТВУ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ РИНАТ НАШ БОГ И ЦАРЬ 
Pavel_i_CO
З'явилися склади. Отже, принаймні поки що, матч не перенесли 
DK1961
Вряд ли сыграют сегодня, уже четвертая тревога в Днепре. И переносить игру практически некуда. Если только киевляне согласятся на завтра, но им играть 1 мая с Вересом.