Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2024, 16:45
1846
13

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Втратимо очки з Дніпром-1 – про титул УПЛ можна забути»

Лідер команди оцінив другу частину сезону киян

| Оновлено 27 квітня 2024, 16:45
1846
13
Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Втратимо очки з Дніпром-1 – про титул УПЛ можна забути»
ФК Динамо Київ. Андрій Ярмоленко

Вінгер «Динамо» Андрій Ярмоленко оцінив виступи команди у другій частині сезону, боротьбу за чемпіонство, а також майбутній матч з «Дніпром-1».

– Після перемог настрій завжди чудовий. Тим більше, що «Полісся» ми перемогли впевнено і, вважаю, добре зіграли. Тренування було більше відновлювальним, готуємося до наступної гри.

– До тренувань повернувся Володимир Бражко, що це означає для команди?

– У нас в команді десь 25 футболістів, і кожен готовий зіграти. Звісно, Володимир Бражко у цьому сезоні став важливим гравцем для «Динамо», тому для нас його повернення до строю – це лише плюс.

– Як можете оцінити 2024 рік, зокрема весняну частину сезону з погляду командної гри та результату?

– Поки що складно зробити аналіз по всім іграм, адже були й хороші поєдинки, і невдалі. Якщо ми хочемо бути чемпіонами, то не можемо втрачати очки у таких матчах, як вдома з ЛНЗ, коли гра нам повністю вдавалася, ми вели у рахунку 1:0 та контролювали події, але у підсумку зіграли 1:1, та «Вересом», коли на останніх хвилинах втратили перемогу. У кінці сезону якраз цих очок може нам не вистачити.

– Кажуть, що гра з «Поліссям» була взірцевою з погляду злагодженості в обороні та атаці, чи згодні ви з цим?

– Важко сказати, чи це була найкраща гра, може вона ще попереду, або була раніше за «Полісся». Але те, що ми добре зіграли як в атаці, так і в обороні, це факт. Причому це стосується не лише атакуючих футболістів чи гравців оборони, а усієї команди, адже усі якісно й атакували, і захищалися. Тим більше проти такого суперника, як «Полісся», яке вважаю сильною командою. Крім того, у нас був хороший стимул взяти реванш після поразки на виїзді у першому колі.

– Чого варто очікувати від наступного поєдинку з «Дніпром-1»?

– Напевне, важкої гри, як для нас, так і для них. У нас свої задачі, у них – свої. Наші матчі ніколи ні для кого легкими не були, тому, повторюся, очікуємо на серйозну гру. Але у нас зараз кожен поєдинок, наче фінал. Добре розуміємо, що, якщо ще десь втратимо очки, про чемпіонство можна буде забути.

Після повернення до «Динамо» ви ще не грали у Дніпрі, які у вас спогади про матчі у цьому місті?

– Звичайно, атмосфера, яка була раніше на стадіонах, і яка зараз, відрізняються, але що вдієш. Наша задача – виходити й грати у футбол, щоб там не було.

Кожного разу, коли ви виходите на поле, вас підтримують уболівальники, чи відчуваєте це?

– Звісно, відчуваю їхню підтримку. Для цього я і повернувся додому. Я їх також люблю і поважаю, тому буду і надалі віддавати усі сили, які у мене є, щоб дарувати радість нашим уболівальникам.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZANREGENT1993
К сожалению очки были потеряны уже давно. И не только в матчах с ЛНЗ и Вересом но и в первом круге с Черноморцем,Полесьем, Днепром-1 и кротами. Так что теперь уж как будет
FunnyCat_____
      в принципе +- так можно сказать про любой из оставшихся матчей !
nick07
в матчі з "Поліссям" то динамівці потім вже піжонились, з ДД-1 таке не пройде.
а все інше - так, зараз кожен матч як останній, будь-яка втрата і це на 99% програш чемпіонської гонки, так щодо втрачених балів, саме тих 4 і не вистачить. І навіть що форми команди - з "Поліссям" була впевнена перемога, а до того зі слабшими були нервові ігри, тому гра з "Поліссям" не показник
OtsoCity
лайно суркисів (динамо), в цьому році і так буде без трофеїв 
Fireball
И в  г. Днепр так думают.)
aleks8-48
Нащо ображати iншi команди з якими Динамо маэ ще зiграти? Кожна з ни може вiдiбрати очки.