Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2024, 18:50
206
0

Лідер Оболоні: «Було завдання фінішувати у топ-10. Не вистачило досвіду»

Руслан Черненко оцінив виступи київської команди

| Оновлено 27 квітня 2024, 18:50
206
0
Лідер Оболоні: «Було завдання фінішувати у топ-10. Не вистачило досвіду»
ФК Оболонь. Руслан Черненко

Хавбек «Оболоні» Руслан Черненко, який цього сезону відзначився рядом класних голів ударами з дальньої дистанції, розповів про те, що завдання на чемпіонат команда поки не виконує.

«У президента клубу є плани побудувати дуже амбітну команду. Він нас підтримує. Я думаю, що Оболонь має все, щоб боротися за хороші місця. У нас була задача – закінчити чемпіонат в топ-10. Десь досвіду не вистачило. Сподіваємось, що нам вдасться залишитися в УПЛ на сезон 2024/25 і зробити наступний крок».

«Суперники по УПЛ? Найбільше запам'ятався Кривбас. Вони задають такий темп! Не кожна команда витримає. Все швидко намагаються робити. Видно тренерську руку. Рух – це наше майбутнє. Вони дуже круті! Ми, коли грали з ними у Львові, здавалося, що виходимо проти Динамо або Шахтаря. Агресивно, вертикально, удари, подачі, контроль м'яча, гра один в один. За таким футболом майбутнє. Вони – красунчики».

«Іващенко та Антоненко діляться з нами своїм досвідом гри в УПЛ. Багато хлопців, в тому числі і я, вперше сюди потрапили. Тоді був трошки інший футбол. Менталітет, божевільні гроші і футболісти більш агресивні. Вони часто апелюють до того, що не варто боятися суперника, як вони свого часу – коли обігрували Динамо, Шахтар. Ми так само повинні в кожній грі грати на перемогу. Виходити на кожну гру, як на останню».

«Мій контракт? Підписаний за схемою 1+1. Зараз така ситуація, що незрозуміло, де ми будемо по завершенні сезону. Думаю, це питання вирішуватиметься влітку», – сказав Черненко.

У нинішньому сезоні гравець забив 4 голи і зробив 2 результативні передачі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.