Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 квітня 2024, 21:48
1900
1

Брайтон – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок в АПЛ

| Оновлено 25 квітня 2024, 21:48
1900
1
Брайтон – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

25 квітня на «Амексі» пройде матч 29-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон» зустрінеться з Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Брайтон – Манчестер Сіті

Брайтон

Команда протягом минулого сезону змінила Поттера на Де Дзербі. Точніше, Грема переманили до Челсі, і вимушено зробили ставку на Роберто. Звичайно, це був ризик, адже для італійця це був дебют у англійському футболі. І це не завадило підняти чайок на 6 місце. Це дозволило Альбіону дебютувати в Лізі Європи, де вони вигравали групу, але провалилися з Ромою, поступившись в Італії 0:4. Після такого можна було зосередитися на виступі в АПЛ, але й там ніяк не виходило набрати форму, чергуючи поразки та нічиї – з таким складно претендувати на щось вагоме. Тим більше, що не вдалося виграти навіть у глухого аутсайдера, Бернлі - на полі кларетових закінчили 1:1.

Манчестер сіті

Клуб весь цей сезон, попутно беручи перші в історії міжнародні трофеї, Суперкубок УЄФА та клубний чемпіонат світу, загалом рухався у напрямку амбітної мети. Взяти требл, що було зроблено у минулому циклі, вже унікальне досягнення, але Гвардіола одразу вирішив його повторити. І так вийшло, що саме середина квітня має вирішальний відрізок. Тут і Ліга чемпіонів, де знову зіграли із мадридським Реалом, лише вже у чвертьфіналі. Вдома після 3:3 в Іспанії з вершковими, за всієї переваги, забили лише одного разу, зрівнявши рахунок. Але все одно гості виграли серію пенальті, вибивши володаря титулу вже у чвертьфіналі. Відразу після цього, у суботу, на Вемблі провели півфінал кубка Англії. Там теж грали гірше з Челсі, але той розгубив безліч моментів, а Бернарду Сілва в результаті отримав можливість забити гол. Паралельно вдалося дочекатися в АПЛ осічки обох суперників - 14 квітня програли і Ліверпуль, і Арсенал, пропустивши на одноосібне перше місце володаря титулу.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону на фінішній прямій Де Дзербі взяв нічию з Гвардіолою. Але у жовтні сильнішими виявилися Холанд і компанія, які виграли 2:1.

Прогноз

GGBET чекає на впевнену перемогу чемпіона при великій кількості голів. Але господарі давно не у формі, а гості пережили спад. Ставимо на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,68).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 04 травня 2024, 16:08 0
Реал Мадрид – Кадіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 4 травня о 17:15 за Києвом

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
сити  go away