Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
791
0

Тренер збірної Португалії з футзалу похвалив інфраструктуру Руха

Жорж Браз дав інтерв'ю Асоціації футзалу України

Тренер збірної Португалії з футзалу похвалив інфраструктуру Руха
АФУ. Жорж Браз

Головний тренер збірної Португалії з футзалу Жорж Браз, який проводив семінар для українських футзальних тренерів, дав інтерв'ю Асоціації футзалу України.

– Як Ви наважились приїхати в країну, в якій зараз війна?

– Перш за все, це честь бути тут. Багато людей можуть бути налякані приїздом в Україну. Я думаю: «Як ми можемо бути налякані, якщо ви живете тут щодня?» Найбільше переживань – у вас. Тож, якщо ми можемо допомогти і передати впевненість – можемо сказати, що ми тут, до ваших послуг. Для мене не проблема приїхати в Україну. Це честь для мене. Це дійсно особливо – бути у вашій країні незважаючи на проблеми, з якими ви живете, щоб допомогти футзальній сім’ї та обмінятися знаннями. Це фантастично. Але для мене це не проблема. Це проблеми з якими ви живете. Я ніколи не бачив проблеми в тому, що я приїжджаю сюди. Тож це справді особливе відчуття – бути в Україні з усіма вами.

– Як Ваші друзі, Ваша родина відреагували на те, що ви приїдете в Україну – країну, де щодня повітряні тривоги та щоденні атаки росії з великою кількістю ракет та «шахедів»?

– Так, моя донька не хотіла, щоб я їхав, але я навів їй приклад, що ми ніколи не повинні тікати від проблем інших людей. Якщо інші люди мають проблеми, ми повинні бути завжди готові допомогти. Саме так ми повинні дивитися на проблеми у світі. У даному випадку АФУ захотіла організувати спільний семінар, щоб я допоміг. Тому, я дуже радий бути тут, бути в Україні та допомагати.

– Ці тренерські семінари відбуваються у футбольній академії «Рух». Що можете сказати про інфраструктуру загалом?

– Одна із найкращих, які я бачив. Це фантастична інфраструктура, фантастичне середовище. Тут відчувається спорт. Бути тут – це фантастика. Якщо в майбутньому я приїду грати в Україну, якщо мені скажуть, що це тут, я прибіжу. Я мав честь познайомитися з власником вчора ввечері, і я передав йому величезні вітання. Спасибі йому за цю інвестицію і найбільше за те, що стільки дітей займаються тут спортом і розвиваються у футболі. Це одна з найкращих інфраструктур та одна із найкращих академій, які я бачив у багатьох місцях, де я вже побував по всьому світу.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.