Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3026
9

Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»

Енді Брассел оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні АПЛ

Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»
Getty Images/Global Images Ukraine

Британський журналіст видань The Guardian, Football Ramble, Talksport, Stan Sport Football Енді Брассел оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні Англійської Прем'єр-ліги:

«Ілля Забарний дуже добре адаптувався і особливо добре впорався з тим, що «Борнмут» перелаштувався на абсолютно нові ідеї під керівництвом Андоні Іраоли. Це не найпростіше завдання для захисника, коли навіть важко буває звикнути до гри в захисті в АПЛ. Оцінка – 7.5/10.

Єгор Ярмолюк добре виглядає в матчах за «Брентфорд». Не очікував від нього такого стрімкого прогресу, але він справляє враження своєю грою за команду, яка бореться у нижній частині турнірної таблиці. Оцінка – 7/10.

Віталій Миколенко – один з найпомітніших виконавців у багатостраждальному «Евертоні». Якщо трапиться найгірше і «іриски» вилетять, то я впевнений, що інша команда АПЛ захоче його підписати. Оцінка – 7/10.

У «Челсі» Мудрик пройшов крутий період навчання. Вони були досить нестабільними та непослідовними, але у своїй найкращій формі Михайло був справді хорошим. Все ще намагається тримати рівень щотижня, але це безсумнівне покращення в порівнянні з минулим сезоном. Оцінка – 6.5/10.

Олександр Зінченко був справді цінним для «Арсенала» з моменту свого переходу. І зараз він все ще має вплив на команду, але більшу частину сезону він боровся за свою найкращу форму. Оцінка – 6/10».

Раніше оцінив виступи українців в АПЛ інший британський журналіст Рассел Тейлор.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Эвертон не вылетит. Разве что еще очки снимут.
anacreon
Можливо Евертон це просто рівень Миколенка. Не всім грати в Сіті чи Барселоні. Якщо і заберуть, то в такий самий клуб за рівнем. Типу Борнмута, Крістал Пелас... Вже хай краще сидить в Евертоні.
Його люблять вболівальники, він грає кожен матч. Він там щасливий.
Falko
Британські журналісти один в одного списують? Брасел у Тейлора чи Тейлор у Брасела?