Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 квітня 2024, 04:23
3035
6

ПОЧЕТТІНО: «З такою грою Челсі не заслуговує виступати в єврокубках»

Коуч «Челсі» після матчу проти «Арсеналу» розповів про причини поразки

| Оновлено 24 квітня 2024, 04:23
3035
6
ПОЧЕТТІНО: «З такою грою Челсі не заслуговує виступати в єврокубках»
Getty Images/Global Images Ukraine. Маурісіо Почеттіно

Перенесений матч АПЛ між «Арсеналом» та «Челсі» пройшов у Лондоні на стадіоні «Емірейтс» та завершився розгромною перемогою господарів з рахунком 5:0. Голи у канонірів забили Леандро Троссард, Бен Уайт (дубль), Кай Хаверц (дубль).

Коуч «Челсі» Маурісіо Почеттіно після матчу розповів:

«Причини поразки? Це неважко пояснити. Усі бачили, що ми не боролися із самого початку гри. Після того, як ми пропустили, я думаю, що команда почала грати м'яко. Я дуже розчарований грою на початку, тому що ми повинні бути сповнені енергії і боротися краще. Ми не були агресивними та не концентрувалися на ситуаціях, коли легко знайти рішення. Ось чому ми такі розчаровані.

У перерві ми говорили, щоб грати по-іншому. Але ми розпочали після перерви дуже погано. На 10–15 хвилинах другого тайму, коли пропустили третій гол, ми здалися. Нам було тяжко грати до кінця матчу. Там, де знаходиться Арсенал, повинні бути і ми. Ми надто багато говоримо про цей сезон. Все зводиться до того, що наступного сезону ми хочемо опинитися на іншій позиції.

Європейські перспективи «Челсі»? Зараз важко побачити майбутнє, бо після цієї гри ми відчуваємо розчарування. Важко говорити про цілі. Якщо ми гратимемо як у суботу, це добре. Але якщо ми гратимемо як сьогодні, хіба ми заслуговуємо грати в єврокубках? Я думаю, що ні. Ми дуже добре билися з «Манчестер Сіті», це була фантастична гра. Але зараз ми фактично неконкурентні через три дні. Можливо, ми сьогодні були несвіжими.

Несправедливо говорити про гравців, яких нам не вистачає. З початку сезону нам не вистачає дуже багатьох гравців щотижня. Одна команда бореться за титул Прем'єр-ліги. Інша команда бореться з усіма проблемами, які ми маємо. Наша команда продемонструвала нездатність чинити опір, ось у чому проблема. «Арсенал» – дуже хороша команда. Але я думаю, що ми дозволили їм грати у свій футбол. Ми надали їм усі можливості грати та створювати моменти. Ось чому ми такі розчаровані. Ми надто непослідовні.

Чи була відсутність Коула Палмера причиною поразки? Ми не можемо сказати, що це спричинило те, що ми програли. Але ми втратили гравця, котрий є творчим футболістом, який допомагає згуртувати команду. Але я думаю, що сьогодні було складно залишатися в грі. Дата повернення Коула Палмера? Ми не знаємо, нам треба оцінити завтра. Подивимося, який склад у нас буде. Нам потрібно розібратися із ситуацією».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vbrjkf
..."там, де знаходиться Арсенал, повинні бути і ми."  Нап'єшся - будеш...
Lulinnha
Почеттіно до МЮ. В Челсі тен Хаг. 
Василий Гредюшкин
 Чому  він  каже  ми  коли   треба казати  Я  Фізрук не   знаєщо  коли  нападники  відкриваються    то треба  мяч  адресувати  їм  а не  воротарюТакі  як  Почетіно  Кумані т дне потрібні  великому  футболуВ кращому  разі  -  шкільну  команду