Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1308
1

Ман Юнайтед – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 24 квітня о 22:00 за Києвом

Ман Юнайтед – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

24 квітня на «Олд Траффорд» пройде матч 29-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Шеффілд Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда другий сезон проводить під керівництвом Тен Хага. І все більше аргументів на користь того, що стане останнім для Еріка на Туманному Альбіоні. Дуже помітний регрес у виконанні його підопічних у порівнянні з попереднім сезоном, першим для нідерландця на його посаді. У неділю МЮ грав на Вемблі, з Ковентрі Сіті у півфіналі кубка Англії. Там мало не зганьбилися: дозволили аутсайдеру відігратися з 0:3, зокрема забивши з пенальті на 90+ хвилині. І добре, що не зарахували гол Торпа на 120+! Тільки в серії пенальті вдалося виграти, хоча й там почали з осічки Каземіро. Інші турніри вийшли невдалими для червоних дияволів: 4-те місце у групі Ліги чемпіонів, ранній виліт із Кубка Ліги. І, головне, в АПЛ гранд, що був третім минулої весни, вже фактично втратив шанс на фініш у квартеті лідерів - як би не згаяти хоча б просто перепустку в єврокубки. Що не дивно, на фоні поразки нинішньому Челсі за нічиїх із Брентфордом, Ліверпулем та Борнмутом.

Шеффілд Юнайтед

Клуб досить довго йшов до повернення до Прем'єр-Ліги. Повернув туди лише Хеккінгботтом, причому з другої спроби. Але на вищому рівні Пол не впорався, втім, і повернення на посаду тренера місцевої легенди, Уайлдера, нічого не змінило. Клинки йдуть на останньому місці із жахливою статистикою. Хоча при цьому досить часто у крайніх турах аутсайдер відбирав очки у суперників – нічиїми закінчилися поєдинки з Борнмутом, Фулхемом та Челсі. У суботу грали з іншим головним андердогом, Бернлі, і навіть йому поступилися 1:4. Це вже виглядає просто капітуляцією.

Статистика особистих зустрічей

2021-го року клинки виграли у гранда, вперше майже за 3 десятиліття, з 1992-го. Але все одно тоді вилетіли з АПЛ, а повернувшись, поступилися манкуніанцям 1:2 вдома.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що хоча б із таким суперником удома МЮ впораються без проблем. Тут можна ставити на перемогу господарів за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,77).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо
Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Реал продасть Луніна у легендарний клуб АПЛ? Андрію обіцяють місце в основі
Футбол | 05 травня 2024, 11:59 9
Реал продасть Луніна у легендарний клуб АПЛ? Андрію обіцяють місце в основі

Українського воротаря все частіше зв'язують з «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Хоть бы не повторили подвиг Челси после кубка...  А могут)