Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2814
14

Евертон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Евертон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

24 квітня на «Гудісон Парк» пройде матч 29-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Евертон – Ліверпуль

Евертон

Команда бореться не так з противниками на полі, як з футбольними функціонерами. Таке враження, що вирішили таки відправити ірисок до Чемпіоншипа. Адже їх уже двічі штрафували, спочатку на 10 очок (навесні, щоправда, повернули 4), а потім ще на 2, з напівофіційними погрозами наростити покарання. А тут ще й у 2024-му році вигравати довго не виходило. І тільки вже у квітні, в очному протистоянні проти прямого конкурента, Лутон Таун, вдалося нарешті виграти. Але, звичайно ж, у таких умовах боротьба за виживання триватиме до крайнього туру – а то й більше, хто знає, коли закінчаться всі розбірки та апеляції навколо покарань. З Челсі команда геть-чисто розчарувала, поступившись 0:6. Але з прямим конкурентом, Ноттінгем Форест, вдалося оформити впевнені, цілком можливо, ключові 2:0.

Ліверпуль

Клуб дуже оптимістично закінчував зиму. Усі змирилися з тим, що Клопп йде, і зайнялися ідеєю проводити його завоюванням требла. І навіть завершили лютий завоюванням Кубка Ліги - хоч і там Челсі обіграли не за грою, за рахунок голу ван Дейка наприкінці екстра-тайму. Але потім по амбіціях було завдано чимало ударів. Манчестер Юнайтед вибив червоних із кубка (теж в останні з доданих хвилин) і звів до нічиєї поєдинок в АПЛ. А потім був просто моторошний тиждень: 0:3 з Аталантою в Лізі Європи і 0:1 з Крістал Пелас в АПЛ, і обидва рази на Енфілді! Багато в чому всі від Юргена і до останнього вболівальника можуть замовляти реквієм по своїй футбольній мрії. У Бергамо виграли, але обмежилися єдиним швидким голом. Ну, хоч із Фулхемом у другому таймі довели до комфортних 3:1.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє сині вигравали на початку 2021 року. Потім вони додали лише 1 нічию, 0:0, при чотирьох поразках.

Прогноз

GGBET не вірить, що сині видадуть другий поспіль хороший поєдинок. Але й червоні рідко обходяться без пропущених. Отже ставимо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,65).

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pavel_i_CO
Вперед Евертон!! Арсенал повинен стати чемпіоном
nick07
Ліверпулю залишається лише вигравати і надіятись на осічку конкурентів.
Chort
ЕХ НЕ ЗНАЯ ЗА КАГО БАЛЕТЬ СЕГЕДНЯ С АДНОЙ СТАРАНЫ Я БАЛЕЮ ЗА ЛЕГЕНДУ МАЕГО ШАХТЕРА https://youtu.be/jlEEZx65yDA?si=lvrcgBL_2QyBZCdH, А СДРУГОЙ СТАРАНЫ ЕСЛИ ЛИВЕРКА ПАТЕРЯЕТ АЧКИ ТО ВАЗЬМЕПТ АЧКИ ДЕНАМАВЕЦ МИКОЛЕНКО, ЭХ СЛОЖНЫЙ ВЫБАР ПАЙДУ НА БУТЫЛКЕ ПАРАЗМЕШЛЯЮ 
Лига конференций без динамо
Арсенал должен стать чемпионом ,ливерная колбаса должна быть прожаренная Эвертоном с Мыколкой сегодня.
Обе забьют точно , и Эвертон должен постараться хотябы в ничью сыграть 
Remark
Вболіваємо за Миколенко та за Зінченко в цьому матчі.
8number
Вперед Евертон! Вперед Миколенко !
😼
Мої дві улюблені команди грають між собою. Зрозуміло, що Ліверпуль є фаворитом і шансів у Евертона не багато. І те що Ліверпуль виграє сьогодні немає сумнів, питання лише з яким рахунком закінчиться матч.
ErichШевченкоMaria
Напишите про мотивацию Эвертона со стороны МС и Арсенала.   Это же громадные деньжищи!!!