Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 23 квітня 2024, 18:43
562
1

Микола ЦИМБАЛ: «На матчах ЮКСИ завжди присутні скаути УПЛ»

Головний тренер команди розповів про зацікавленість інших клубів до легіонерів

| Оновлено 23 квітня 2024, 18:43
562
1
Микола ЦИМБАЛ: «На матчах ЮКСИ завжди присутні скаути УПЛ»
УАФ. Микола Цимбал

В весняній частині сезону в складі лідера Другої ліги – ФК «ЮКСА» феєрять бразильські легіонери, які вже відзначилися 11 забитими м'ячами.

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер команди з Тарасівки Микола Цимбал розповів, чи виправдовують його сподівання іноземці?

– Гріх нарікати, вони прогресують з кожним матчем. Це можна пояснити тим, що легіонери додали в професіоналізмі, стали більш вимогливими до себе на тренуваннях. А коли в належному стані фізичні кондиції, то й забивати легше.

– Мабуть, найбільше задоволення ви одержали від гри своїх легіонерів в 24 турі, коли вони стали авторами всіх семи м'ячів у ворота «Кудрівки»?
– Це, справді, був їхній бенефіс. Тішить, що ця ефектна перемога додала їм натхнення й допомогла легіонерам провести на одному подиху й наступний поєдинок, розтрощивши «Рух-2».

– Наразі у весняній частині сезону тішить результативністю бразилець Венді, а не його співвітчизник Матеус, який багато забивав минулої осені.

– Річ у тому, що Матеуса переслідують травми, які перешкоджають йому діяти на повну силу. Ба більше, через болі в коліні поточний сезон для латиноамериканця, на жаль, вже завершився. Звичайно, це серйозна втрата, але добре, що за відсутності Матеуса з роллю бомбардира добре справляється Венді.

– Чи відчувається інтерес до легіонерів ФК «ЮКСА» з боку представників більш іменитих команд?
– Ми вже звикли до того, що на наших матчах завжди присутні скаути клубів УПЛ. Думаю, що невдовзі хтось з наших легіонерів обов'язково піде на підвищення.

– В другій частині сезону в лавах ФК «ЮКСА» з'явився легіонер з Парагваю – Кастро Гонсалез. Як пройшла адаптація?

– Все гаразд, він швидко став своїм в команді.
Тішить, що прогресують не лише легіонери, а й українці. Важливо, що в ФК «ЮКСА» довга лава запасних, тому й наші найбільш імениті гравці – Євген Селін, Адерінсола Есеола не завжди потрапляють до стартового складу. Гостра конкуренція також сприяє успішному виступу команди з Тарасівки.

– Тоді наостанок чого чекаєте від підопічних на фініші сезону?

– Ми докладаємо зусиль, аби посісти перше місце й підвищитися в класі. Якщо не пощастить, то постараємося досягти свого в перехідних матчах з аутсайдерами Першої ліги.

Нагадаємо, що 20 та 21 квітня відбулися матчі 25-го туру змагань у Другій лізі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AK.228
Все верующие и христиане !?