Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 квітня 2024, 12:45
426
4

Артем ГАГАРІН: «Футбол потрібен, особливо Кривому Рогу, Дніпру, Одесі»

Віцепрезидент «Кривбаса» відреагував на ідеї не проводити матчі УПЛ в Кривому Розі

| Оновлено 23 квітня 2024, 12:45
426
4
Артем ГАГАРІН: «Футбол потрібен, особливо Кривому Рогу, Дніпру, Одесі»
ФК Кривбас. Артем Гагарин

Віцепрезидент «Кривбаса» Артем Гагарін відреагував на ідеї не проводити матчі Української Премєр-ліги в містах, що страждають від обстрілів:

«Позитивні емоції, як їх не вистачає останнім часом… Для мене саме футбол став, мабуть, однією з небагатьох речей, що дарує позитив в ці непрості часи. Кожного матчу на трибунах я бачу радісні обличчя вболівальників серед яких багато дітей, військових, родин загиблих воїнів та простих людей, які щодня живуть в постійних тривогах та терорі від країни-агресора. Це все ще раз доводить важливість того, що всупереч обставинам ми продовжуємо грати і розвивати футбол. 1000 дітей, які займаються у двох наших Академіях у Дніпрі та Кривому Розі, знаходять втіху та хоч на декілька годин відволікаються від тих жахіть, які їх оточують. А ще футбол - це сотні робочих місць та податки, які так важливі для нашої перемоги.

Враховуючи все вищеперелічене в мене є чітка відповідь на питання: «Чи потрібен футбол зараз»? Так! На 1000000 відсотків! Він потрібен і всій країні й особливо Кривому Рогу, Дніпру, Одесі. Тим містам, в яких грають матчі УПЛ, які ближче всього знаходяться до лінії фронту або потерпають від ворожих атак. Останнім часом в кулуарах почались розмови про те, що через велику кількість повітряних тривог, які збивають «ритм гри», не треба грати матчі в цих містах. Хочу звернутися до цих «розумників». Ви або зробіть офіційну заяву від клубу чи від офіційних осіб, або припиніть ці розмови. Про який «ритм гри» ви говорите?! Люди в наших містах щодня живуть в цьому «ритмі»! Майте повагу до людей і зрозумійте, що війна не десь там… вона у кожному куточку України!

Окремо хочу подякувати тим, завдяки кому ми можемо грати і розвивати футбол. Нашим захисникам і захисницям. Слава Україні!»

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1
Футбол | 03 травня 2024, 19:52 3
Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1

Валентин Рубчинський потрапив в сферу інтересів «гірників»

Ірак обіграв Індонезію у матчі за бронзу. Хто став суперником України на ОІ
Футбол | 02 травня 2024, 21:45 0
Ірак обіграв Індонезію у матчі за бронзу. Хто став суперником України на ОІ

На Олімпіаду від Азії пробилися Японія, Узбекистан, Ірак

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
supernik
Я бачив як цей гагарін під час матчу у Рівному (верес - кривбас) курить кальян знаходячись у ложі стадіону. До такого додуматись міг тільки цей  "патріот ". А чого не думають як футболістів та весь обслуговуючий персонал підставляють організатори змагань ризикуючи їх життям. 
Nick.Grabowski
Як зухвало та лицемірно насміхається над українцями цей Гагарін. Якийсь черговий лакей з команди дніпропетровських "патріотів" а-ля Вілкул.