Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 квітня 2024, 23:58
2217
16

Зеленський відреагував на слова Макрона про перемир'я під час Олімпіади

Президент Франції все ще сподівається на «олімпійське перемир'я»

| Оновлено 23 квітня 2024, 23:58
2217
16
Зеленський відреагував на слова Макрона про перемир'я під час Олімпіади
Twitter. Володимир Зеленський та Еммануель Макрон

Нещодавно Президент Франції Еммануель Макрон заявив про намір домогтися припинення вогню у всіх поточних конфліктах на час проведення Олімпійських ігор 2024 року в Парижі.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не вірить у такий формат перемир'я з росією:

«Я в це не вірю із росією. Я не вірю не в цей формат перемир'я загалом, я не вірю у будь-який формат перемир'я з російською федерацією. Еммануель це знає, він сам свідок цього, ми разом були у Нормандському форматі. Ми разом проходили весь цей мінський процес.

Франція, Німеччина, Україна – ми є живими свідками, не по книжках, а ми живі свідки, що замороженого конфлікту з росією не буває. Це питання для перегрупування росією та надання їм ще додаткових сил, щоб потім нищити нас. Ми це проходили», – заявив Зеленський.

Літні Олімпійські ігри у Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року. Паралімпійські ігри відбудуться з 28 серпня по 8 вересня. Раніше Міжнародний олімпійський комітет (МОК) допустив російських та білоруських спортсменів на змагання у нейтральному статусі за дотримання низки вимог.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
он еще и вспоминает минские, которые сам же просрал ради политического позерства на внутреннюю аудиторию.
удивительная бесстыжесть.
Первый Среди Равных
"Я ваш вирок, українці"
Просто вдумайтесь. Людина, яка керує цією державою, яка приймає всі рішення, відкидає будь-які варіанти припинення вогню, припинення цієї м'ясорубки. Замість того щоб навпаки, шукати можливості для нехай навіть хиткого, але миру, щоб зберегти людей, і території, адже при всьому бажанні об'єктивно немає у нас сил і можливостей не те що наступати, а і утримувати те, що є. І судячи з таких заяв, цій війні краю і кінця не передбачається в принципі, все іде до того, що частину українців там задарма покладуть, частина (активне продуктивне молоде населення і діти) виїде, а частина, в основному старшого покоління, залишиться доживати або потрапить під окупацію.
Отакі наші з вами перспективи малята.