Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 квітня 2024, 01:51
107
0

Чемпіон світу з ковзанів Свінгс виграв етап кубка Європи зі спідскейтингу

Бельгієць підтверджує статус одного з найсильніших ролерів світу

| Оновлено 23 квітня 2024, 01:51
107
0
Чемпіон світу з ковзанів Свінгс виграв етап кубка Європи зі спідскейтингу
Instagram (Daniel Niggli). Барт Свінгс (№884)

Дворазовий чемпіон світу та олімпійський чемпіон 2022 року з ковзанярського спорту Барт Свінгс переміг на третьому етапі Кубка Європи зі спідскейтингу.

Бельгієць, який виступає за команду Powerslide Vesmaco, не зміг відібратися у фінал у доббін-спринті (індивідуальній гонці на одне коло зі старту з ходу), де став 12-м, а у спринті на 500 метрів вибув у 1/8 фіналу та посів 18 місце. Але на дистанції 10 тисяч метрів за очками Свінгс фінішував третім, позаду двох французів Тімоті Лобіно та Джованні Требута (обидва також займаються ковзанярським спортом), а у завершальній гонці на 12 тисяч метрів з вибуванням впевнено виграв і за сумою місць у чотирьох перегонах переміг у загальному заліку.

Друге місце посів італієць Джузеппе Браманте із Mariani World Team, а третім став місцевий спортсмен Ян Мартін Венде з Team Arena Geisingen.

У жінок перемогла еквадорка Габріела Варгас, партнерка Венде по команді. Друге місце посіла бельгійська ролерка та ковзанярка Фран Ванхаутте із Zwaantjes Rollerclub Zandvoorde, а третьою стала колумбійка Колін Кастро з Nl Premium.

Бронзова призерка чемпіонату світу 2024 року з шорт-треку Корінна Стоддард також з Team Arena Geisingen була близька до подіуму в доббін-спринті, де стала четвертою, і посіла 12-е місце в спринті на 500 метрів. Але американка невдало виступила на довгих дистанціях і зрештою посіла 43-тє місце.

Четвертий етап Кубка Європи 2024 року, Критеріум, пройде в німецькому Гросс-Герау 26-28 квітня.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.