Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2024, 17:19
7535
1

У Маркевича конфлікт із шеф-скаутом Карпат

Наставник незадоволений кандидатурами, які пропонує скаут

| Оновлено 24 квітня 2024, 17:19
7535
1
У Маркевича конфлікт із шеф-скаутом Карпат
ФК Карпати. Мирон Маркевич

Як стало відомо Sport.ua, головний тренер «Карпат» Мирон Маркевич має непорозуміння із шеф-скаутом клубу Глібом Корнієнком.

За нашою інформацією, спеціалісти мають різне бачення комплектування команди. Маркевич хоче бачити в складі вже сформованих, готових футболістів із Бразилії, які відразу даватимуть результат. Корнієнко пропонує молодих бразильців, яких ще потрібно формувати. Всі кандидатури шеф-скаута клубу були відхилені головним тренером.

Під час зимової паузи «Карпати» підписали єдиного гравця, якого запропонув Корнієнко - форварда Аріельсона. Саме Гліб його рекомендував влітку 2023 року «Поліссю». Коли житомиряни відмовилися від нападника, то його орендували «Карпати». Хоча Маркевич на рівні УПЛ хоче бачити ще одного форварда в команді.

«Карпати» орендували у «Шахтаря» двох колишніх захисників юнацьких збірних України Едуарда Козіка та Андрія Булезу, яких добре знає по спільній роботі у збірних помічник Маркевича Володимир Єзерський. Це була його ініціатива запрошення Козіка та Булези.

Гліб Корнієнко став шеф-скаутом «Карпат» на початку 2024 року. Він мешкає у місті Сан Паулу та спеціалізується на бразильському ринку.

Оцініть матеріал
(87)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Нічого дивного немає.Маркевич цілеспрямована людина завжди .Тому він ніколи не сприймав вкладати час в молодь в цілому.Він завжди намагається працювати з сформованими футболістами.А якщо молодь то обдаровану яку видно відразу.І зараз коли є шанс вийти в УПЛ йому явно не до молоді і формування таким складом команду.А тут ще співпали професійні інтереси людини яка заробляє  на бразильцях живучі там.Маркевич по факту , не дає змоги даній особі закидати Карпати бразильським сміттям на контракти які можуть вплинути на фін положення клубу.Маркевич має величезний життєвий досвід.І чудово розуміє чим це все закінчиться і кому розгрібати.А керівництву Карпат трохи потрібно думати що за люди в клубі.