Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1274
1

Мілан – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок у Серії А

Мілан – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 квітня на «Сан-Сіро» пройде матч 33-го туру Серії А, в якому «Мілан» зустрінеться з «Інтером». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Мілан – Інтер

Мілан

Команда отримала право змістити такий важливий поєдинок на понеділок завдяки тому, що вона минулого четверга рубалася в Лізі Європи. Опинившись у цьому турнірі через те, що у групі Ліги чемпіонів було лише третє місце, італійці одразу почали котируватися як одні з головних фаворитів. Але якщо з Ренном та празькою Славією червоно-чорні справлялися впевнено, починаючи раунд із солідної домашньої перемоги, то чудово знайомій Ромі програли 0:1 удома. Минулого четверга в Римі замість реваншу оформили провал, у більшості поступившись 1:2. Прогрес підопічних Стефано Піолі в Кальчо безперечний. Якщо у попередньому розіграші вони (після скудетто!) формально посіли 4-е місце за рахунок штрафу Ювентуса, то цієї весни обігнали якраз Стару Синьйору та вискочили на 2-е місце у таблиці. Щоправда, все одно нерадзуррі дуже далеко. Ще й у Сассуоло не виграли минулого туру, закінчивши 3:3.

Інтер

Клуб фактично забезпечив собі право достроково піти у відпустку. Дуже вже вдало він зіграв цього сезону. При цьому, щоправда, не обійшлося без застережень: що в кубку країни, що в Лізі чемпіонів вийшов дуже ранній виліт. Зате підопічні Сімоне Індзагі зуміли в черговий раз виграти Суперкубок Італії. І, головне, вже навесні всі зрозуміли, що інтриги у боротьбі за скудетто не залишилося – чемпіонський титул повертається до Мілана. По суті, була лише 1 осічка у Серії А, коли після прикрої поразки Атлетіко в серії пенальті не виграли у Наполі. Але після паузи на ігри збірних знову Лаутаро Мартінес і компанія показували стовідсоткову статистику, наближаючись до трофею... Поки не оступилися минулого туру з Кальярі, закінчивши 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Це дербі делла мадонінья, але останнім часом у россонері нічого не виходить. Вони, з урахуванням минулорічних півфіналів Ліги чемпіонів, програли ось уже 5 матчів поспіль, причому цього сезону взагалі був принизливий розгром 5:1.

Прогноз

GGBET не вірить, що червоно-чорних прорве. Погодимося: варто чекати на перемогу номінальних гостей (коефіцієнт - 1,92).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 6
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
luceorius
 Схоже, сьогодні Інтер оформить чемпіонство. Ще більш інтригуючою видається зустріч Болоньї та Роми. В особі  Де Россі вовки знайшли достойного вожака зграї.