Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 квітня 2024, 08:23
1756
0

Тренер Луніна в академії Металіста: «Андрій домінував над Ман Сіті»

Сергій Вольваков – про гру голкіпера «Реала»

| Оновлено 21 квітня 2024, 08:23
1756
0
Тренер Луніна в академії Металіста: «Андрій домінував над Ман Сіті»

Тренер воротарів харківського клубу «Металіст 1925» Сергій Вольваков, який свого часу працював із юним Андрієм Луніним в академії «Металіста», поділився думкою про серію пенальті в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між «Ман Сіті» і мадридським «Реалом» (основний час – 1:1, пенальті – 4:3). У ній, як відомо, Лунін став автором двох сейвів і вивів «галактікос» у півфінал турніру.

«Андрій завжди добре грав на пенальті. Це вміння є всередині в людини. Ми такого на тренуваннях не відпрацьовували. Закладали дітям технічну базу, розвивали координацію та стрибучість, техніку ловлі та кидка м’яча.

Є хороші топові воротарі, а 11-метрові їм важко даються. Можуть за кар’єру і жодного не відбити. А є воротарі, які дуже потужно виглядають в цьому компоненті. Андрій відбив багато пенальті у вирішальних матчах.

В нього є ця впевненість і відчуття розгадувати подібні ситуації. Бувають випадки, коли воротарі намагаються вгадати. А у випадку з пенальті Бернарду Андрій вирішив до кінця працювати по м’ячу. Він сам всередині себе прийняв рішення, як йому вчинити. Звичайно, і з тренером воротарів вони обговорювали різні ситуації. Голкіпери вивчають, хто куди б’є, а суперники вивчають воротарів.

Якщо говорити про цей матч, то «Манчестер Сіті» домінував над «Реалом» майже всю гру, а Лунін домінував над «Манчестер Сіті», – розповів Вольваков.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, хто допоміг Луніну відбити вирішальний пенальті проти «Ман Сіті».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.