Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1306
0

Боруссія Дортмунд – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 21 квітня о 18:30 за Києвом

Боруссія Дортмунд – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

21 квітня на «Сігнал Ідуна Парк» пройде матч 30-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «Баєром». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Боруссія (Дортмунд)

Команда грає майже без права на помилку. Причому в такому режимі підопічні Едіна Терзича намагалися досягти успіху у двох різних турнірах. Цього тижня вони приймали Атлетіко в рамках поєдинку-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Після поразки 1:2 у Мадриді був лише один прийнятний результат: перемога над іспанцями вдома, бажано не мінімальна. У результаті це завдання виконали двічі. Повели швидко в 2 м'ячі, пропустили стільки ж у відповідь, але в підсумку закінчили 4:2. При цьому і в Бундеслізі триває гонка за четверте місце. Так собі ціль для тих, хто в минулому сезоні боровся до останнього та титул, більше того, втратив срібну салатницю лише за власною дурістю. Але якщо поступитися РБ Лейпцигу, то не буде перепустки до Ліги чемпіонів. Опинившись знову у статусі наздоганяючих биків, минулого туру з одноклубниками з Менхенгладбаха здобули перемогу, але просто таким чином зберігши статус-кво.

Байєр

Клуб цього сезону змінив прізвисько. Який він тепер Неверкузен – зараз це тільки Неверлузен, непереможний за весь нинішній футбольний рік. У мід-вік аспіринники також грали, причому в Лізі Європи, тож пізніше, у четвер. Але у них було діаметральне джмелям завдання: зберегти з Вест Хемом перевагу, оформлену тижнем раніше за рахунок домашніх 2:0. У результаті в Англії швидко пропустили. Потім вийшло не лише стримати господарів, а й зрівняти наприкінці. Крім того, минулого туру в Леверкузені в поєдинку з Вердером розгромною перемогою офіційно оформили срібну салатницю. За великим рахунком, на внутрішній арені підопічним Хабі Алонсо залишилося лише у фіналі кубка Німеччини з Кайзерслаутерном розібратися.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону чорно-жовті виграли обидва поєдинки, ще й сухо. Нинішнього ж вони були одними з небагатьох, хто взяв очки з аспіринниками, ще й у Леверкузені: на початку грудня там закінчили нічийними 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори трохи більше вірять у вмотивованих господарів. Але зрозуміло, що нудьгувати не доведеться – ставимо на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт – 1,72).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравці із найбільшою кількістю матчів з 2010 року. Що у Мессі та Роналду?
Футбол | 04 травня 2024, 04:05 0
Гравці із найбільшою кількістю матчів з 2010 року. Що у Мессі та Роналду?

Лідером рейтингу є Антуан Грізманн – 488 поєдинків, Лео – 10-й, КріРо – 33-й

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.