Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 квітня 2024, 18:33
755
0

Фулхем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 квітня о 18:30 за Києвом

| Оновлено 21 квітня 2024, 18:33
755
0
Фулхем – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

21 квітня на «Крейвен Котедж» пройде матч 34-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулхем» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Фулхем

Команда залишає досить суперечливе враження. З одного боку, Марку Сільва заробив собі нові очки як менеджер. Він, який вигравав у 2022 році Чемпіоншип і, на відміну від попередників, утримав дачників в АПЛ. Цього сезону лондонський клуб зміг дійти до півфіналу Кубка Ліги - найкращий результат в історії. Та й у чемпіонаті вдалося впевнено закріпитися серед середняків дивізіону. Але таке враження, що навесні футболісти вирішили, що всі завдання вирішено. Чого вартий поєдинок із Ноттінгем Форест, коли було 3 заміни в середині першого тайму, після пари пропущених - але все одно поступилися борцю за виживання 1:3. Натомість із Вест Хемом, поглиненим боротьбою у Лізі Європи, оформили солідну перемогу 2:0.

Ліверпуль

Клуб весну починав із надіями оформити в останньому сезоні Юргена Клоппа квадрупл. Причому вони були підтверджені здобуттям першого титулу - лютий завершили перемогою в Кубку Ліги. Щоправда, у фіналі нестабільний Челсі обіграли за рахунок голу в екстра-таймі за загальної переваги синіх. Потім були вже відверті невдачі. У кубку їх вибив голом на 120+ хвилині старий суперник, Манчестер Юнайтед, і він відібрав очки в позаминулому турі АПЛ. Ну а вінцем невдач червоних був розгром Аталантою в Лізі Європи. Виставивши цілком основний склад, мерсисайдці отримали 0:3. В Італії вдалося швидко заробити і реалізувати пенальті. Але потім нічого не додали ні Салах, ні його партнери. При цьому в Прем'єр-Лізі з Крістал Пелас був ще один провал, з 0:1 на своєму полі.

Статистика особистих зустрічей

У червоних було 3 перемоги поспіль. Але у півфіналі-відповіді Кубка Ліги все закінчилося нічиєю - втім, такий результат цілком влаштував мерсисайдців.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на досить просту перемогу червоних. Але їхній суперник здатний на сюрпризи - краще зупинитися на нейтральному варіанті з тоталом менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,81).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Валерій ІВАЩЕНКО: «До зони комфорту в УПЛ Оболоні ще далеко»
Футбол | 06 травня 2024, 03:40 0
Валерій ІВАЩЕНКО: «До зони комфорту в УПЛ Оболоні ще далеко»

Головний тренер «пивоварів» розповів про перемогу над ЛНЗ 

Циганков оцінив перемогу над Барселоною, яка стала історичною для Жирони
Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0
Циганков оцінив перемогу над Барселоною, яка стала історичною для Жирони

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.