Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
372
0

Астон Вілла – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 квітня о 17:00 за Києвом

Астон Вілла – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

21 квітня на «Вілла Парк» пройде матч 34-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Астон Вілла» зустрінеться з «Борнмутом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Астон Вілла

Команда лише у четвер проводила поєдинок, причому виїзний. Вона у Франції зіграла чвертьфінал-відповідь у Лізі конференцій. До цього англійці вели вдома 2:0, але пропустили, дозволивши зберегти інтригу. У гостях і тільки на 87-й хвилині перевели суперечку в овертайм, відповівши м'ячем Кеша на пару пропущених - той підстеріг помилку воротаря суперника. Зрештою, все затягнулося до серії пенальті. Добре, що її виграв Емі Мартінес, який відбив два удари. При цьому завдання на внутрішній арені не менш важливі: там підопічні Унаї Емері досить несподівано навіть для себе і тим паче для всіх віллани борються за 4-те, лігочемпіонівське місце. Щоправда, друге коло менш переконливе, і Тоттенхему дозволили себе випередити після чергової осічки. Але потім пригальмували і шпори, а в Арсеналу минулого туру виграли 2:0.

Борнмут

Клуб повернувся до Прем'єр-Ліги у 2022-му році. І зміг посісти 15-те місце у підсумковій таблиці. Але все одно без особливих роздумів минулого літа на тренерській посаді Гарі О'Ніла змінили на Андоні Іраолу. За іспанця був невдалий старт, та й узимку знову вишеньки видавали невдалу серію. Проте, вже до квітня вдалося дістатися до позначки 4 десятки очок, тобто, по-перше, вже перевершили показник минулого розіграшу, по-друге, зняли загрозу вильоту до Чемпіоншипу. Можливо, тому команда програла скромному, але вмотивованому Лутону. Натомість із Манчестер Юнайтед розділили очки, закінчивши 2:2. Причому там двічі зрівнювали червоні дияволи, перед цим пропускаючи у свої.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сторони обмінялися сухими домашніми перемогами. Але у грудні на Віталіті сторони видали видовищну нічию, 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у більш мотивованих вілланів, тоді як гостям вже нічого не потрібно. Тут мають виграти господарі поля (коефіцієнт – 1,833).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі
Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0
Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 06:00 0
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.