Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1423
13

Президент Вереса: В українських вболівальників радянська психологія

Іван Надєїн – про підхід клубу до роботи з уболівальниками

Президент Вереса: В українських вболівальників радянська психологія
ФК Верес. Іван Надєїн

Президент «Вереса» Іван Надєїн розповів про роботу клубу зі своїми вболівальниками:

«Цікавий момент ми помітили за підсумками товариського матчу з німецьким «Ессеном». Чим довше ти член клубу, тим більшу ціну за квиток ти платиш. Ти з патріотизмом до клубу платиш ці гроші, бо знаєш, що вони підуть на розвиток клубу.

Наскільки воно дисонує з українською, цією радянською, більшовицькою, комуністичною психологією, коли все на шару.

І це головне зло нашого футболу. На жаль, ми ще не вийшли з цього. Нам потрібно на шару, квиток безкоштовно, по знайомству. Ми не можемо прийти і купити в касі, навіть якщо ціна 200-300 гривень. Ми навіть зробили, що дружини футболістів купують квитки».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Відомо, чи зіграє Лунін у матчі-відповіді з Баварією і можливому фіналі ЛЧ
Футбол | 03 травня 2024, 11:22 2
Відомо, чи зіграє Лунін у матчі-відповіді з Баварією і можливому фіналі ЛЧ

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Коли ви чуєте всі ці ниття, то не забувайте, що платите ви не на "розвиток клубу", а на шалені зарплати футболістам, ніхто з яких їх не заслуговує. Аби умовний Мілевський отримував зарплату по пару мільйонів доларів на рік і кутив у клубах, їздив на ферарі, та програвав у казино.
І неважливе прізвище гравця і клуб. Всі ці 100 євро за футболку, дорогий білет, платити за перегляд матчів - все щоб були шалені гроші на зарплати футболістам.  І навіть в самому бідному клубі УПЛ зарплати гравців будуть в 10 разів вищі за звичайні зарплати людей.
Цей президент хай перерахує скільки отримує кожен його гравець. Бо навіть 1-2 тисячі євро на місяць (жебрацька зарплата по міркам футболістів) - це захмарні 40-80 тисяч гривень, які мало хто зі звичайних людей отримує.
При цьому зарплати технічних працівників у ких клубах, лікарів та інше будуть мінімальні.  Все йде на мільйони футболістам. В любому клубі. Що в нас, що в Ліверпулі.
anacreon
Те саме, коли вам кажуть платити Нетфліксу, аби він платив 20 мільйонів доларів за фільм якомусь актьорішці. І 10 мільйонів режисеру. А потім вони знімають муру, яка нікому не цікава.  А потім підвищують місячні ціни зі словами: "Це на розвиток Нетфлікса. Грошей не вистачає зовсім. Треба якось підтримувати нас. Он тому актьору 20 мільйонів виклали, цьому. А тепер бабла немає. То давайте ви там піднажміть і замість 10 доларів платіть 15. На розвиток Нетфліксу, хі-хі".
Тим часом актор купує собі приватний літак та будинок за 10 мільйонів. А ти, зі своєї мінімальної зарплати. відстібуй, аби були гроші на це.
MrStepanovM .
#божеякекончене
serhiy
Олігархи плачуть бо грошей їм бракує ! Клуб знаходиться на третій сходинці з низу. І ще хоче щоб я платив за їхні трансляції-та вас крім родичів гравців і рівненських вболівальників ніхто не дивиться. )))
McLay
З такою "харизмою" мабуть і своїй бабусі продає квитки.
Boodya
Для початку треба на полі показувати футбол, і жагу до перемог, одним словом пристрасть до футболу, а не фестиваль свистків і втрат м'яча.
Он, поненціально ще один пункт витрат на футбол недавно вийшов (УПЛТВ) і що? Де якісно новий рівень трансляції футболу?
 Ви повинні щось продати, щоб ми щось купили, одним патріотизмом далеко не заїдеш.
Тим більше в країні війна, багатьом, якщо майже не всім, зараз взагалі не до футболу (тим більше якщо через тривогу ти футбол можеш 5 годин дивитись на тому стадіоні, якщо взагалі вийде туди потрапити)
Southeast*
Билет на матч УПЛ должен стоить максимум 50 грн.
Даже если это игра Минай - Верес.
Владислав Рейский
Это все конечно хорошо, но качество футбола там и его полное отсутсвие здесь его не смущает? Или он хотел что б билет стоил и тд как на концерт условных Депеш Мод, а на деле был какой-то гурт веселі яйця з села?)