Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 квітня 2024, 11:58
3188
7

Ексгравець збірної Англії виніс вердикт Мудрику і розкритикував його

Глен Джонсон висловився про Михайла Мудрика

| Оновлено 20 квітня 2024, 11:58
3188
7
Ексгравець збірної Англії виніс вердикт Мудрику і розкритикував його
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Колишній захисник «Ліверпуля» та збірної Англії Глен Джонсон висловився про українського вінгера «Челсі» Михайла Мудрика.

«Від Мудрика багато чекали в «Челсі», але він не виправдав ці очікування. Хотілось би думати, що він взяв себе в руки і пройшов через невдачі, але насправді це не так. Він має ще шанс проявити себе лише тому, що в лондонців зараз великі труднощі, але, якщо ти не можеш проявити себе в такому «Челсі», то тобі нема чого робити в складі «пенсіонерів», коли вони наберуть форму», – сказав Джонсон.

Цього сезону Мудрик провів за «Челсі» у всіх турнірах 34 матчі, забив шість голів та віддав дві результативні передачі.

Раніше повідомлялось, що Мудрик щасливий у «Челсі» і не думає про відхід.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Правду сказав. Півтора роки пройшло. Скільки ще акліматизовуватись? Он минулого матчу зіграв майже весь матч. І що? Палмер забив 4 голи. Мудрик нуль і нуль передач.
І правда про те, що якщо Мудрик в такому нещасному Челсі не може закріпитися. А що буде, якщо Челсі набере ход і буде за топ-4 боротися. Тоді Мудрик взагалі сяде навічно.
Fitness.sports
Мудрику идёт обводку, теряет мяч и не возвращается в оборону или хотя бы отбирает мяч. Вингер который в 34 играх делают две голевые передачи бесполезный, при этом шесть слов. Поэтому не надо говорить что на него не играют.
По мнению Палкина на Мудрика должно играть всё Челси.
Vovan78
Основна біда Мудрика в тому, що він потрапив не в те місце і не в той час. Він потрапив в кризову команду, яка не може довгий час налагодити свою гру. Команда не грає на Мудрика навіть тоді коли він знаходиться в більш вигідному становищі ніж той же  Галахер чи Палмер. Гра через фланг де грає Михайло майже не будується і це дає додаткове психологічне навантаження на гравця. А коли ти не маєш підтримки то звичайно виникає невпевненність в своїх діях яка і призводить до такої якості гри яку демонструє Мудрик.