Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 20 квітня 2024, 02:33
5602
4

Марта КОСТЮК: «Я відчувала, як йдуть матчболи»

Українська тенісистка прокоментувала перемогу над Коко Гофф

| Оновлено 20 квітня 2024, 02:33
5602
4
Марта КОСТЮК: «Я відчувала, як йдуть матчболи»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу в чвертьфіналі над американкою Коко Гофф на турнірі WTA 500 у Штутгарті – 3:6, 6:4, 7:6 (8:6).

– Вісім матчболів знадобилися для перемоги. Що у вас було в голові після нереалізованих семи?

– Безперечно, ті п'ять матчболів, які я відіграла вчора. І я відчувала, як усі вони сьогодні йдуть. Так, все було дуже, дуже близько. Знаєте, це було питання кількох розіграшів, а то й одного. Так що, безумовно, це приголомшливе почуття – бути в півфіналі. Так. Вау.

– Глядачі були в захваті від того, що матч відбувався на такому високому рівні. Це було дійсно неймовірне видовище. Наскільки ви відчуваєте, що цього року щось для вас сталося? Щось перемкнулося. Ви знаєте, що саме? Чи маєте ви припущення, що це може бути? Цього року ви немов інший гравець на корті.

– Дякую. Я думаю, що вся справа в дрібницях, які складаються в єдине ціле. Я не думаю, що було щось важливе чи велике, що змінилося чи сталося. Я думаю, це було просто терпіння і багато важкої роботи, багато сліз і, ну, я не знаю поту і, ну, знаєте, всього, сумнівів. Все це було. Я дуже вдячна своїй команді, що вони підтримували мене сьогодні. Це було навіть гірше, ніж учора, я так гадаю.

– За цим жестом, жестом Марти Костюк стоїть якийсь особливий зміст? (прикладає палець до скроні)

– Я не думаю, що це мій особливий жест. Думаю, багато гравців іноді так роблять. Я думаю, це, знаєте, коли я... Я роблю так, коли знаю, що зробила все правильно, не поспішала, була терпляча і зробила саме те, що мала зробити. І так, все було саме так.

– Завтра півфінал проти Маркети Вондроушової. Ви вже провели багато часу на корті цього тижня, що робитимете, щоб відновитися?

– Спати, їсти, намагатися відновитися. І в голові також. Не знаю. Це був дуже складний тиждень, ігри щодня, дуже пізнє завершення. Так що, так, з кожним днем у мене все менше і менше часу на відновлення, і, звісно, постараюся зробити все можливе, щоб бути готовим до завтрашнього дня та сподіваюся на ще один чудовий матч.

Нагадаємо, у серпні 2023 року Костюк після поразки від уродженки москви Єлєни Рибакіної попросила суперницю: «Виграй US Open, будь ласка» і потім відмовилася коментувати свої слова.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KirTheKing
у игорени шансов против рыбакиной нема. финал будет федерер - рыбакина