Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 квітня 2024, 12:46
13822
5

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

| Оновлено 19 квітня 2024, 12:46
13822
5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Колишній форвард «Челсі» і збірної Англії Кріс Саттон вважає, що хавбек «Арсенала» Олександр Зінченко не заслужив такої великої кількості критики на свою адресу:

«Ці нападки на Зінченка явно несправедливі. Насправді, я терпіти не можу такі речі. Але в історії футболу завжди були цапи-відбувайли, завжди когось роблять винним. Зараз цю роль відвели Зінченку. Чомусь вирішили, що саме він повинен узяти на себе всю провину за погану форму «Арсенала» - з нього в даній ситуації і зробили цапа-відбувайла.

Я не буду говорити про всіх фанатів «Арсенала», але до деяких із них питань не менше, ніж до команди: вони дуже запальні, але, з іншого боку, були з них ті, хто на останніх матчах не спромігся залишитися на трибунах до кінця гри. А щодо критики, то вболівальники повинні пам'ятати, що так чи інакше, але «Арсенал» провів хороший сезон».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(127)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vovan78
Та пригадайте матч з Астон Вілою, Зінченко зробив щонайменше 3 передачі на Хаверца після яких він зобов‘язаний був забивати, але х..й - то у воротаря пробив, то в офсайд заліз. Але бл…ть цього ніхто не згадав з піз…поболів. З Баварією Зіна не грав і що в результаті? Гол в ворота Арсенала прийшов з флангу де грав Томіясу замість Зінченко і у другому таймі жодного удару у ствір воріт Баварії! Нойєр тупо лежав і качав прес під час гри. Такого знущання я ще не бачив над суперниками. Але ніхто з так званих експердів не роз‘їб..в Артету і Арсенал за таке дно! 
Bombardini
Чесно кажучи дивлюся, що з Мудриком те саме - той же Джексон, Стерлінг, а буває й Палмер з Галлахером неймовірно туплять, пуляють по горобцях і т.д. Так от дивлюся і думаю, що можливо без ботів русні тут не обходиться. Ці гниди легко можуть, а той факт, що наші хлопці грають в кращих чемпіонатах, а їхні допінгові сидять на пляшках - їх дуже злить
aleks8-48
Усі роблять помилки і часто набагато значіші, ніж Зінченко,але їх майже не помічають, а ось Зіну, за найменшу помарку готові з брудом змішати.
Знайома історія. Усі крадуть та шахрюють, але винні завжди евреї.
Boris Korshun
7 років Арсенала не грав у головному турнірі Єврпи. Вийшов та дійшов до чвертьфіналу.  Казати що це поганий результатт може тільки довбойоп.
Falko
Так, де коментарі про чергового британського алкаша, який виліз зі своєю нікому непотрібною "експертною" думкою?