Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 19 квітня 2024, 02:53
29882
11

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

| Оновлено 19 квітня 2024, 02:53
29882
11
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Getty Images/Global Images Ukraine. Еміліано Мартінес

Воротар Астон Вілли Еміліано Мартінес під час серії пенальті у матчі чвертьфіналу Ліги конференції проти Лілля отримав другу жовту картку та мав залишити поле.

Чемпіон світу у складі збірної Аргентини, маючи жовту картку, постійно звертався до трибун за воротами та провокував фанів суперника.

Рефері один раз усно попередив стража воріт, а на другий раз показав йому другу жовту картку і, здавалося, вилучив з поля. Але Мартінес продовжив серію пенальті.

Річ у тому, що картка, отримана в серії пенальті, не складається з тією, яка була отримана в ігровий час, тому це було не вилучення. Якби Еміліано отримав ще одну жовту, то в цьому випадку він мав би залишити поле.

У підсумку Астон Вілла все ж виграла серію з рахунком 4:3.

Оцініть матеріал
(260)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Я, до речі, про це не знав. Цікавий приклад і вдячність Спорт.юа за роз'яснення!
Octopus
7 апреля 2020 года Международный совет футбольных ассоциаций (IFAB), организация, которая занимается ведением и регулированием правил игры в футбол, опубликовал список изменений, которые вступят в силу с сезона 2020/21.
Новшество: Дописано уточнение к пункту 3 Правила 10, который регламентирует серию послематчевых 11-метровых. А именно дописано такое предложение: “Игроку, удаленному во время матча, не разрешается принимать участие (в серии пенальти); устные предупреждения и желтые карточки, вынесенные во время матча, не переносятся на серию пенальти”.
Первая часть дописки кажется банальной, однако IFAB теперь в целом подчеркивает в правилах, что серия пенальти не является частью матча. Если игрок удален в основное или дополнительное время, он не может взять участие в серии пенальти (которая происходит де-юре после матча). При этом желтые карточки и устные предупреждения не переносятся на серию пенальти — если игрок получит вторую желтую во время серии, он не будет удален.
Как было: Без этой дописки игрок мог быть удален за вторую желтую карточку во время серии пенальти.
Iigor6583
Ця наглота  під час серії пенальті поводилась по бидлячому, подібне було і на ЧС. Арбітру потрібно було показати йому червону, і вишварнути з поля.
luceorius
 Подібним чином, тобто з апеляціями та провокаціями, Мартінес поводив себе і під час серії пенальті у фіналі ЧС 2022.  Що вдієш - переможців не судять.
antt
Мартінес це ще той Мартінес (кадр). Не знав що він знову взявся за своє як на мундіалі  (хоча який смисл ан фанів відволікатися). І це йому зійшло з рук. Ще й по правилах. Тільки я не розумію чому по пенальті свій рахунок жовтих. А замість нього звичайно міг стати будь хто з польових якби вилучили, це напевно ще простіше як в ігровий час.
potemkin78
а если бы была красная, кто бы встал в ворота? как в игре  полевой?
MrStepanovM .
ахірєть! Оце нюанс і лафа для хамів!))
umnuy2
чел в пеналях конечно топчик...а поведение то такое,про поведение никто не вспомнит через 10 лет а трофей будет.И кстати этот вратарь в жизни очень хороший чел-но во время матчей перевоплощается в гамнюка