Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
26883
8

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

У середу, 17 квітня, відбувся другий матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зустрілися «Манчестер Сіті» і мадридський «Реал».

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Гра пройшла на стадіоні «Сіті оф Манчестер» у Манчестері. В основний час команди зіграли унічию 1:1 і гра перейшла в овертайм, а потім і в серію пенальті, яку виграв «Реал» (4:3).

У післяматчевій серії одинадцятиметрових український воротар Андрій Лунін здійснив два сейви, що дозволило «Реалу» перемогти та вийти у півфінал турніру.

Півзахисник «Реала» Федеріко Вальверде, який був визнаний УЄФА найкращим гравцем поєдинку, висловився про українського воротаря у цьому матчі.

«Ми повинні привітати Андрія Луніна, тому що в першому матчі його розкритикували за помилку, яка може статися з кожним. Сьогодні він показав свій клас, він продемонстрував мужність, яку ви повинні показувати в «Реалі», – сказав Вальверде.

Оцініть матеріал
(216)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
В першому матчі хитр0жоп перехитрив Андрія під час штрафного, а вчора облажався. Самий крутий пеналь забив воротар МС - чітко, холоднокровно, впевнено... без шансів. Вітаю Луніна! Оскільки Зінченко вилетів, бажаю Реалу взяти кубок ЛЧ !
Standard
Ігнор українця яскраво свідчить, наскільки УЄФА загрузла у російському болоті.
Lucky Lucky
Вальверде кращий гравець матчу - це просто який треш. 
ortomir
Що треба ще зробити Луніну, щоб стати кращим? Мабуть еврочиновникам від футболу наказано пуціним не згадувати про Україну. Дивно, як на євро дозволили вийти...
Harun Bakircioğlu
Думаю, все проще. УЕФА не дал ему лучшего видимо увидели в этом удар по Лиге Чемпионов как самому крутому турниру, в котором лучший игрок лучшей команды - вратарь. Не может быть лучшим игроком целого Реала Мадрид вратарь по мнению УЕФА, это ломает все уефашные скрепы.