Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Аталанта
18.04.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:0 0 : 1
Ліга Європи
|
3933
5

Аталанта – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Аталанта – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

18 квітня на «Атлеті Адзуррі д'Італія» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Аталанта» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Аталанта – Ліверпуль

Аталанта

Команда ще теоретично має шанси поборотися за 4 місце у Кальчо. Там зараз троє відірвалися від решти, а далі поки що немає остаточної ясності. Але турів залишилося мало, і форма бергамасків не вражає - тут швидше треба думати, як би з топ-6 не вивалитися. І намагатися проявити себе в інших турнірах. Підопічні Гасперіні дійшли до півфіналу кубка Італії, щоправда, перший поєдинок програли там Фіорентині, і потрібно у відповідь компенсувати ці 0:1 у Флоренції. Ну, а в Лізі Європи італійці двічі виявилися сильнішими за Спортінг, спочатку в суперечці за перше місце у своїй групі в 2023-му році, а потім у березні, в 1/8 фіналу. Потім була подорож до Англії, і сенсаційні 3:0 там.

Ліверпуль

Клуб весь час роботи Клоппа в Англії (а вона закінчується) виборював успіх. Але при цьому часто сам собі створював проблеми. Якщо хочеться квадрупл, треба таки навчитися долати нинішній Манчестер Юнайтед. З ним мали перевагу у кубку, але у результаті вилетіли з нього через гол на 120+ хвилині. Потім, одноосібно лідируючи в АПЛ і домінуючи весь перший тайм на Олд Траффорд, мерсисайдці отримують із центру поля після жахливого обрізання Куанси, і в результаті важко виривають нічию. У Лізі Європи червоні не мали проблем. Вони експериментальним складом і групу виграли, і празьку Спарту винесли, хоча там рахунок не по грі був – хто це згадає? З італійцями все вийшло суворо навпаки - нічим не відповіли на 3 пропущені м'ячі.

Статистика особистих зустрічей

До цього сторони перетиналися 2020-го року в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. Тоді вони обмінялися виїзними сухими перемогами.

Прогноз

GGBET вважає фаворитом пари англійців. Але вони, як показують 0:1 з Крістал Пелас, явно не у формі – ставимо на господарів при форі +1 гол (коефіцієнт – 1,77).

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Ліверпулю під силу закамбечити
Saar
В чемпіонаті тепер не все залежить від Лівера, навіть, якщо він всі матчі, що залишились, виграє. А в ЛЄ все залежить від Лівера і Аталанти.  Саме настрій італійців у першому матчі дав різницю. Для Лівера -це катастрофа, бо можуть залишитись без трофеїв. А Аталанта давно показала, що грати може з будь-ким і авторитетів для неї нема, а клас і майстерність є!
luceorius
 Отакої ! З подивом побачив 4 дизлайки на свій попередній коментар. Таки дійсно є люди, які почуваються препаскудно, коли іншому добре. Та нехай, видаляти не буду, можливо, це підсолодить їм гіркоту розчарування, а не підсолодить - так тому і бути, - далеко не всі вчаться на чужих помилках. 
ALM
Якщо це протистояння було би десь у 2016 році, коли Клопп тільки прийшов у Лівер і у нього була жага до перемог, то він би пройшов будь-яку команду в ЛЕ. "Ель Клоппіко" 2016 року є тому підтвердженням. А зараз примара чемпіонства не дає сконцентруватися на ЛЕ.
luceorius
 Навіть якщо сьогодні Ліверпуль зможе виграти битву, але війну, очевидно, він вже програв.