Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.04.2024 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:2 2 : 1
3 : 4 Серія пенальті Серія пенальті
Астон Вілла Проходить далі
Ліга конференцій
|
1866
1

Лілль – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій

Поєдинок відбудеться 18 квітня о 19:45 за Києвом

Лілль – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

18 квітня на «Стад П'єр-Моруа» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги конференцій, в якому «Лілль» зустрінеться з «Астон Вілла». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Лілль

Команда занадто недавно була чемпіоном, щоб не мати серйозних амбіцій. Ніхто не вірить, і не вимагає, повторення успіху 2021-го року – всі розуміють, що в реаліях Франції лише сам ПСЖ може згаяти знову титул. Але й 5-те місце за підсумками минулого сезону також не вразило вболівальників догів. Що ж, підопічні Паулу Фонсеки змогли додати, питання лише наскільки. У квартеті найкращих Джонатан Девід та компанія закріпилися, але четвертими, і навіть на 1 сходинку вище піднятися буде складно. Натомість у Лізі конференцій французи йшли без поразок, починаючи з літньої кваліфікації та аж до впевненого проходу Штурму в 1/8 – його розгромили 3:0 в Австрії. З англійцями ж поступилися, і тепер треба грати на перемогу.

Астон Вілла

Клуб із Бірмінгема сам собі підняв планку очікувань. Після сьомого місця минулого сезону та пари серйозних придбань минулого літа всі й так прогнозували подальший прогрес вілланів. Але в грудні вони взагалі йшли другими! Втім, реальне, і дуже непросте завдання - це втриматися в квартеті найкращих, тобто стати найсильнішим за межами трійки фаворитів, і вийти таким чином до Ліги чемпіонів. Здається, все-таки навесні більш готовим виявився Тоттенхем, хоча боротьба команд триватиме до останнього туру. Тим більше, що в минулому раунді перемогли Арсенал при принизливій поразці шпор. При цьому англійці, розпочавши з літньої кваліфікації Лігу конференцій, виглядали там вдало і на груповому етапі, і вибиваючи Аякс в 1/8 фіналу. Вдома із французами підопічні Унаї Емері виграли, але мінімально, 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Понад два десятиліття тому, 2002-го, команди грали в Кубку Інтертото. Тоді кращими були французи, що виграли на виїзді після нічиєї вдома.

Прогноз

Букмекерські контори трохи більше вірять у французів. Але Емері з підопічними тут зможе не програти (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Только у Виллаов вижу шанс на дальше.  Их и смотреть будем.)