Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 квітня 2024, 12:38
7373
7

Палмер дав оцінку конфлікту в Челсі під час пенальті у ворота Евертона

Голеадор «синіх» – про ситуацію в поєдинку 33-го туру АПЛ

| Оновлено 16 квітня 2024, 12:38
7373
7
Палмер дав оцінку конфлікту в Челсі під час пенальті у ворота Евертона
Getty Images/Global Images Ukraine. Коул Палмер

Півзахисник Коул Палмер висловився про конфлікт із партнерами по «Челсі», коли в матчі 33-го туру з «Евертоном» (6:0) команда отримала право на пенальті.

Як відомо, на 61-й хвилині гри «Челсі» – «Евертон» Ноні Мадуеке після порушення правил упав у штрафному «Евертона», а потім хотів пробити 11-метровий. Палмер йому не дав зробити це. До суперечки долучився і Ніколас Джексон, який так само мав бажання виконати удар із «точки».

«Інші гравці хотіли пробити, і за рахунку 4:0 це зрозуміло. Але я штатний пенальтист команди, і я хотів завдати цього удару. Тому я і пробив.

Ми намагалися показати, що всі хочуть взяти відповідальність. Можливо, з суперечкою і всім іншим ми трохи перегнули, але всі гравці хочуть допомогти. Нічого серйозного, ми вже посміялися і пожартували з цього приводу. Тренер поговорив із нами», – заявив Палмер.

Раніше наставник «Челсі» Маурісіо Почеттіно оцінив бійку підопічних під час пенальті у ворота «Евертона».

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vovan78
В будь якій команді, де тренер має авторитет це було б неприпустимо, слово тренера це закон. Якщо є штатний пенальтист на полі то він і пробиває. Але в Челсі Почетіно мабуть не проводить виховної роботи з гравцями, тому, що це не перша така ситуація.
umnuy2
эти ниггеры оказались мутными типами 
u6464u
є штатний пенальтист ,які питання, кому щось не сподобалось на наступний матч лавка для правки мізків , думаю допоможе.
Maxcrimea10
При Кепi-тренерi такого не було
Віктор Коробка
Так, є штатний пенальтіст і Палмер в цьому правий. А ще є добрі взаємостосунки між партнерами, і коли рахунок вже 4:0, то можна і дати пробити тому, хто заробив пенальті, або тому, хто давно не забивав. А от цього в Челсі немає, там кожен сам за себе, як той же егоіст Палмер. Налагодження мікроклімату в команді - важлива частина діяльності тренера, і у Почеттіно це виходить дуже погано. Саме тому Мудрик в Челсі і Мудрик в збірній - це два зовсім різні гравці. Якщо в Челсі і надалі нічого в цьому плані не змінеться (скоріш за все - так і буде), то Мишкові вкрай бажано змінити клуб.