Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

16.04.2024 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:2 1 : 4
ПСЖ Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 квітня 2024, 22:00
6183
16

Барселона – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує топовий поєдинок у головному клубному єврокубку

| Оновлено 16 квітня 2024, 22:00
6183
16
Барселона – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

16 квітня на «Естаді Олімпіко» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Барселона» зустрінеться з «ПСЖ». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Барселона – ПСЖ

Барселона

Команда минулого сезону змогла перервати мовчання в плані трофеїв, вигравши спочатку Суперкубок країни, і, головне, потім ще й виграли Прімеру. Але довгим успіх не був, і не дарма вже взимку Хаві оголосив, що залишить тренерську посаду у літнє міжсезоння. На той момент його підопічні програли і Реалу в Суперкубку, і Атлетіку в Копі дель Рей. Та й у Прімері не ладналося, та й зараз, хоч справи трохи налагодилися, очевидно, що титул повернеться до Мадрида, до вершкових. І лише в Лізі чемпіонів нарешті забезпечили прогрес, і то тільки тому, що 2021-го та 2022-го були провали з третіми місцями в групах. Цього разу свій квартет виграли, а потім досить впевнено обіграли кризовий Наполі, який перед 1/8 змінив у черговий раз тренера. І то в Італії каталонці взяли лише нічию. З французами вдалося довести справу в гостях до перемоги 3:2.

ПСЖ

Клуб продовжують домінувати у французькому футболі. Луїс Енріке вже взяв перший титул після переїзду до Парижа у вигляді Суперкубку країни. І очевидно, що достроково вдасться оформити чергову перемогу в Лізі 1, та й у кубку країни залишилося лише у фіналі перемогти Ліон. У будь-якому випадку, тут все зрозуміло, але все одно оцінюватимуть цей футбольний рік і вболівальники, і власники з Катару будуть по Лізі чемпіонів. Тут все для Мбаппе і компанії складалося непросто, і не без зусиль, лише за додатковими показниками, вирвали підсумкове друге місце у групі у Мілана. Та й Реал Сосьєдад боровся, особливо на виїзді, але його зрештою обіграли в обох поєдинках. З кулес, досвідченішим противником, за помилки карали. І тепер у гостях потрібна лише перемога.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Історія взаємин багата. Але при цьому до цієї дуелі було по 4 перемоги у кожного із грандів у рамках Ліги чемпіонів.

Прогноз

GGBET чекає на нову перемогу підопічних Хаві та голів. Погодимося поки що тільки з другим, роблячи ставку на тотал більше 3,0 (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Phantom
А можна щоб обидва вилетіли?😃
Ярослав 999
При чому ліга націй до ЛЧ?
Фанькин кот
За Барсу! Которая когда-то была братским клубом для родного Шахтёра. Общие действия на бразильском трансферном рынке, да и не раз Барса поддерживала горняков в Лиге Чемпионов в последних турах. Когда уже решала все свои задачи, а в это время Шахте были нужны очки позарез. Мы, настоящие болельщики "восточной Барселоны", помним, благодарны, поэтому и болеем за каталонцев.