Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2024, 23:21
1581
1

Будні аутсайдерів. Верес мінімально поступився ЛНЗ

Команда Шандрука не змогла зробити крок на вихід із зони перехідних матчів

| Оновлено 15 квітня 2024, 23:21
1581
1
Будні аутсайдерів. Верес мінімально поступився ЛНЗ
УПЛ

Українська Прем’єр-ліга з кожним новим тижнем наближається до завершення чергового сезону, тож відповідно й загострюється боротьба в турнірній таблиці. Для тих команд, які боряться за виживання, а це в другій половині сезону в нас ледь не кожна за екватором, питання часу набуває ще більшого значення. Особливо для тих, хто й так перебуває в зоні вильоту або перехідних матчів.

Як, наприклад, рівненський «Верес», якому в рамках двадцять четвертого туру національної першості потрібно було навідатись у гості до черкаського ЛНЗ, і разом із тим перевірити, чи можна буде зачепити команду Олега Дулуба та потягнути її в напрямку небезпечної зони й за рахунок цього самим покращити шанси на порятунок. Тож навіть дистанція в сім очок поміж колективами не робила підопічних Олега Шандрука аутсайдерами цієї зустрічі.

Понеділок за загальним визначенням є днем безумовно важким, але ж не настільки, щоб виходити на футбольне поле й цілий тайм просто страждати, а не грати. «Верес» захопив ініціативу від самого початку, але все, що зміг вичавити з цього, це дальній неточний постріл Кухарука. І це за 45 хвилин часу. ЛНЗ тим часом пробував власні сили у фірмових контратаках, але традиційна активність Пасіча також ні до чого не призводила.

Початок другого тайму для нас відтермінував сигнал повітряної тривоги, тож довелось зачекати ще фактично половину матчу для того, аби просто повернутись до перегляду футболу. І як тут утримати глядацьку увагу з таким контекстом? Але старт другого тайму все ж таки вартував того, аби його подивитись – ЛНЗ дуже потужно розпочав.

Згодом ми нарахували до шести потенційних небезпечних моментів, які створили «бузкові» за короткий відтинок часу, і один із цих епізодів призвів до взяття воріт. Пасіча не втримали на лівому фланзі, після чого він прострілив на ближню, а Хобленко проштовхнув м’яч у ворота. Занадто простий гол для оборони «Вереса», яка акцентовано грала «на нуль» від самого початку.

Настрій цього матчу був таким, що ось цього єдиного м’яча було б цілком достатньо для перемоги команди, яка б його забила. ЛНЗ? То ЛНЗ. Відповідно, настала черга команди Дулуба десь підсідати в обороні та притискатись до власних воріт. Закінчитись це могло взагалі втратою перемоги, бо наприкінці основного часу удар Дахновського з критичної відстані влучив у поперечину. Але скільки подібних моментів створив «Верес» за другий тайм? Цей та ще удар від Шастала, який витягнув воротар Кучеренко. Ось і все.

Наступний матч черкаський ЛНЗ проведе в гостях у «Олександрії», а рівненський «Верес» гратиме вдома проти дніпровського «Дніпра-1».

Наші оцінки:

ЛНЗ (заміни): С. Шестаков – 6,0, Ейнел – 6,0, Рибалка – б/о, Прядун – б/о.

«Верес» (заміни): Шарай – 6,0, Гайдучик – 6,0, Дахновський – 6,5, Кльоц – 6,5, М. Шестаков – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 24-й тур.

ЛНЗ – «Верес» - 1:0

Гол: Хобленко, 49

Попередження: Кухарук, 38

ЛНЗ: Є. Кучеренко – Стасюк, Саліху, Муравський, Норенков – Яшарі, Бар (Рибалка, 86), Тілль (Ейнел, 70) – Г. Пасіч, Хобленко (Прядун, 86), Наумець (С. Шестаков, 62).

«Верес»: Когут – Шевченко (М. Шестаков, 82), Вовченко, Курко, Балан – Кухарук (Кльоц, 73), О. Кучеренко – Шастал (Дахновський, 73), Яго, Морозко (Шарай, 65) – Мрвальєвич (Гайдучик, 65).

Арбітр: Михайло Райда (Закарпаття).

Стадіон: «Центральний» (Черкаси).

Удари (у площину): 7 (4) – 5 (0)
Кутові: 4 – 5
Оффсайди: 3 – 1.

ЛНЗ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 18°C

Події матчу

48’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Хобленко (ЛНЗ Черкаси).
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Санчо. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ Боруссія Д – ПСЖ
Футбол | 02 травня 2024, 01:47 1
Не Санчо. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ Боруссія Д – ПСЖ

Дортмундський клуб здолав французький колектив з рахунком 1:0 у першій півфінальній грі

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Вот так фермеры по зёрнышку собирают.   В Ровно 0:0  и дома 1:0.