Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1797
12

Пушич незадоволений діями суддів: «Мені було складно це зрозуміти»

Тренер вважає, що топ-гравців потрібно захищати

Пушич незадоволений діями суддів: «Мені було складно це зрозуміти»
ФК Шахтар. Маріно Пушич

Наставник «Шахтаря» Маріно Пушич після перемоги 1:0 над «Ворсклою» у матчі чемпіонату України зупинився на питанні суддівства. Тренеру не сподобався підкат проти Георгія Судакова та вилучення Олександра Зубкова.

«Не думаю, що ми мали проблеми, ми контролювали хід зустрічі. Добре діяли з огляду на обставини. Створили багато моментів, забили гол та все контролювали. Не вважаю, що були проблеми. Проблем взагалі не було. Дії арбітра в моменті з Судаковим? Я не критикую арбітрів, я їх поважаю, але судді мають захищати гравців».

«Підкат проти Судакова був жорстким, його треба було переглянути. Мені це важко зрозуміти. Добре, це могла бути помилка, але він показав червону Зубкову. Я цього моменту не бачив у подробицях, але Олександр не йшов на воротаря, щоб його травмувати».

«Він хотів відібрати м'яч, тому, вважаю, червона – це занадто», – сказав Пушич.

«Шахтар» лідирує в чемпіонаті, випереджаючи «Динамо» на 4 очки.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max123
У Зубкова червони чиста і це дискваліфікація мінімум на декілька матчів. В нього була можливіть забрати ногу, але він прямо пішов на ризик зачіпити воротаря, що і зробив. Так можна людину дуже сильно травмувати, а він ще типу не розуміє за що вилучення... Доречі, це напряму розходиться з словами пушича, що рефері  повинен захищати футболістів. Тобто одноих треба захищати, а других ні? 
Iigor6583
З Судаковим була ігрова ситуація, а Зубков за цей нещасний гол цілонаправлено зачепив бутсою воротаря.
Falko
Я думав, Пушик - про "пеналь" Чорноморцю в Кубку ) Там нікому не зрозуміло. А йому то як раз було зрозуміло, а незрозуміло щось інше.
FunnyCat_____
О уже и этому массажисту пропагандистский отдел шахтера написал методичку скулить про судей, в то время как они тащат его клуб в ЛЧ !
serhiy
Червона чиста . А з Пушича тренер-як з того молоток !
Gargantua82
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Chort
МОЯ БАНДА КРОТО УЖЕ 16:00  БЫСТРО ИДИТЕ СЮДА. МЫ С МОИМИ ДРУЗЬЯМИ ФАНИ И  СЕРГО УСТРОИМ ТРОЙНИЧОК. БУДЕТ МНОГО СПЕРМЫ И ГРЯЗИ. ШАЛУНЫ МЫ
 
u6464u
не виправдовую Зубкова , але червона притягнута за вуха , Зубков в кінці підібрав ногу і нога трішки торкнулася голови, максимум жовта , де там удар з розмаху побачили загадка,  
Фанькин кот
Всё верно сказал тренер. На Судакове тоже должна быть красная. Но... Андрюша ээээ Шевченко начинает делать подлянки Чемпиону😡