Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 15 квітня 2024, 10:25
1177
0

Індзагі розповів, у якому матчі хотів би оформити чемпіонство в Серії А.

Наставник «Інтера» хотів би порадувати рідних уболівальників

| Оновлено 15 квітня 2024, 10:25
1177
0
Індзагі розповів, у якому матчі хотів би оформити чемпіонство в Серії А.
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімоне Індзагі

Головний тренер міланського «Інтера» Сімоне Індзагі поспілкувався з представниками ЗМІ після домашньої нічиєї проти «Кальярі» (2:2), поділившись думками про чемпіонські перегони в Серії А та коли хотів би офіційно оформити чемпіонство цього сезону Серії А.

«Зазвичай я не розмовляю з хлопцями після фінального свистка, але ми знали, що «Кальярі» у хорошій формі, вони непоступлива команда, і їхні контратаки створювали нам проблеми. Ми двічі виходили вперед, це розчаровує, бо хотіли перемоги перед нашими вболівальниками. Ми знаємо, що ми дуже близькі до великої мети. Ми мали краще працювати як єдине ціле та перекривати вільні зони в першому пропущеному голі, а другий – це рикошет, потім мало не пропустили на контратаці.

Було б приємно стати чемпіоном у дербі. У понеділок ми приступимо до підготовки та спробуємо зіграти якнайкраще. Ми знаємо, що на нас чекає. «Мілан» посідає друге місце в турнірній таблиці та захоче показати все можливе перед своїми вболівальниками», – наводить слова наставника «нері-адзуррі» стрімінгова платформа DAZN.

Зазначимо, що за шість турів до фінішу чемпіонату «Інтер» випереджає найближчого переслідувача, «Мілан», на 14 очок. У разі перемоги в очному протистоянні у наступному турі «інтерісті» стануть недосяжними.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.