Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2024, 22:37
1722
0

Джокер Танковський. Полісся вирвало перемогу в матчі проти Колоса

Ковалівська команда продовжує своє падіння

| Оновлено 14 квітня 2024, 22:37
1722
0
Джокер Танковський. Полісся вирвало перемогу в матчі проти Колоса
УПЛ

«Полісся» нарешті виграло минулого туру і мало намір підтвердити свій вихід із ігрової ями. «Колос» же теж набрав очки в минулому турі, перервавши свою програшну серію, але нічия з «Металістом 1925» – не той показник, яким варто пишатися.

Склад житомирської команди був прогнозованим, вийшов і герой минулого матчу Луїфер, і Кудрик у воротах. А Ярослав Вишняк вирішив грати в три центральних захисники, додавши до звичних Бурди і Бондаренка ще Гончаренка.

Гра вийшла досить бідною на моменти. В першому таймі їх можна було порахувати на пальцях – кілька дальніх ударів, спроба Луїфера після удару з відскоком, удар з розвороту Бурди.. І, мабуть, все. Решта часу проходили або в навісах, або в контролі м'яча, або в боротьбі. Обидві команди грішили великим браком в передачах, навіть найпростіших, і здавалося, що, крім стандарту чи випадку, нічого на хід цієї гри вплинути не зможе.

УПЛ

І так, зрештою, і сталося. Другий тайм проходив в схожому стилі, можна до згаданого вище додати ще про спроби намалювати пенальті у виконанні гравців обох команд. Найкращий момент за xG був у Безбородька, але форвард явно показав, чому він довго не затримується в жодному клубі – нападники пристойного рівня рідкісний момент за гру, тим більше, замикання прострілу з флангу на самоті повинні реалізовувати.

Гра котилася до нічиєї, але після серії замін одна спрацювала. 46 секунд знадобилося Танковському, щоб відзначитися після виходу на заміну. Удар В'ячеслава метрів з 20 після скидки Фортюне влучив у захисника і трохи дезорієнтував Фесюна, після чого м'яч влетів у кут воріт.

УПЛ

«Колос» намагався врятувати гру, до бажання зрівняти жодних зауважень нема. Взагалі, на полі не було жодного байдужого гравця, а після матчу на футболістів і тренерів «Колоса» шкода було дивитися, такі вони були спустошені. Після гри, за словами очевидців, були і нерви, і крики, і агресія в роздягальні. Проте, мабуть, якщо гравці не є байдужими, то, можливо, проблема в тренері, що він не може налаштувати тактику? На одній психології і накачці далеко не підеш, підтверджено, наприклад, Олегом Блохіним в «Динамо» чи Дженнаро Гаттузо в ряді клубів.

1:0 – Ярослав Вишняк отримає, мабуть, останній шанс в матчі наступного туру з «Ворсклою», а «Полісся» гратиме з «Динамо».

Наші оцінки:

Заміни Полісся: Кушніренко – 5,5, Фортюне – 6,0, Танковський – 7,0, Ндукве – без оцінки, Петряк – без оцінки.

Заміни Колоса: Безбородько – 5,0, Мілько – без оцінки, Салабай – без оцінки, Велетень – без оцінки, Ємець – без оцінки.

Українська Прем'єр-ліга. 24 тур

«Полісся» – «Колос» – 1:0

Гол: Танковський, 83

Попередження: Назаренко, 15, Ндукве, 90+3 – Ільїн, 60, Салабай, 80, Гончаренко, 86, Велетень, 88

«Полісся»: Кудрик - Тейлор, Чоботенко, Кравець, Смоляков - Крушинський (Танковський, 82), Коста (Кушніренко, 72) - Козак (Петряк, 90+3), Мустафаєв, Назаренко (Фортюне, 72) - Луїфер (Ндукве, 82)

«Колос»: Фесюн - Лучкевич, Бурда, Бондаренко, Гончаренко, Цуріков (Ємець, 85) - Ільїн (Велетень, 85), Оріховський (Мілько, 79), Демченко, Топалов (Салабай, 79) - Рангел (Безбородько, 74)

Арбітр: Олександр Афанасьєв (Харків)

Центральний міський стадіон (Житомир)

ПОЛІССЯ - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

83’
ГОЛ ! М'яч забив В'ячеслав Танковський (Полісся).
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.