Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2024, 03:59
4904
10

Шанси на чемпіонство тануть. Кривбас не зумів перемогти Рух на Арені Львів

У непоганому матчі команди обмінялися голами

| Оновлено 14 квітня 2024, 03:59
4904
10
Шанси на чемпіонство тануть. Кривбас не зумів перемогти Рух на Арені Львів
УПЛ

Після поразки від «Шахтаря» головний тренер «Руху» Віталій Пономарьов у стартовому складі своїх підопічних зробив дві перестановки: замість Квасниці та Ляха на поле вийшли Теслюк та Роман, який відбув дискваліфікацію. У складі «Кривбаса» Юрій Вернидуб після домашньої нічиєї з «Ворсклою» зробив три ротації: замість Понєдєльніка, Хомченовського та Бізімани задіяв Бандейру, Іліча та Микитишина.

Перший небезпечний момент гри був створений вже в дебюті поєдинку. Дідик вивів на ударну позицію Плюмана, який намагався пробити низом повз воротаря, але Маханьков ногою ліквідував загрозу. Ігрових зіткнень на полі не бракувало і арбітру Балакіну доводилося втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток. Одну з атак рухівців намагався завершити дальнім ударом Дідик, але пробив повз ворота.

УПЛ

В середині тайму наважився на дальній удар і Кузик, який теж пробив повз рамку воріт суперника. Згодом відбулася і вимушена заміна в складі «Кривбасу» – залишив поле травмований Іліч. Суперники швидко переходили від оборони до атаки і господарі поля мали нагоду відкрити рахунок. Слюбик головою зробив передачу на дальню штангу на Дідика, але капітан рухівців пробив над поперечиною. Натомість під кінець тайму гості забили гол. Кращий бомбардир «Кривбасу» Кожушко, скористався пасом Бандейри, випередив Слюбика та Ледвія і під гострим кутом пробив у ціль.

На початку другого тайму знову міг відзначитися Плюман, який після пасу Таллеса увірвався до штрафного, але пробив повз ближню штангу. Гості відповіли дальнім ударом Микитишина, який пробив у руки воротарю. Так само і Маханьков без проблем заволодів м’ячем після удару Романа. Гравці «Кривбасу» не грали на утримання переможного для них рахунку і намагалися закріпити свою перевагу. Проте загроз біля воріт Ледвія не виникало.

УПЛ

З іншого боку зусилля «Руху» змінити хід поєдинку завершилися взяттям воріт. Федор вивів на ударну позицію Таллеса, який випередив воротаря і забив свій 10-й гол в УПЛ. Напруга на полі зросла ще більше і обидва суперники в заключний відрізок часу намагалися здобути важливі для кожного три очки. Дальнім ударом пробивав по воротах Соса, але Ледвій рятує ворота від неприємностей.

В підсумку бойова нічия, яка понизила «Кривбас» на третє місце у турнірній таблиці. «Рух» же залишився на п’ятому місці і перервав свою безнічийну серію в чемпіонаті, яка тривала 5 ігор. З іншого боку, гольова серія «Кривбаса» в УПЛ триває 10 ігор (15 голів), а в гостях – 9 ігор (20 голів).

Наші оцінки:

Заміни Руха: Квасниця - 5,5, Лях - б/о, Руніч - б/о, Притула - б/о.

Заміни Кривбаса: Сантіні - 5,5, Хомченовський - 5,5, Бізімана - 6,0, Луньов - б/о, Понєдєльнік - б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 24 тур

«Рух» – «Кривбас» – 1:1

Голи: Таллес, 73 – Кожушко, 45

Попередження: Роман, 17, Сич, 29, Теслюк, 40, Дідик, 43 – Бескоровайний, 11, Бандейра, 90+3

«Рух»: Ледвій - Сич, Слюбик, Холод, Роман (Лях, 78) - Пастух, Дідик - Теслюк (Квасниця, 58), Таллес, Плюман (Руніч, 78) - Федор (Притула, 89)

«Кривбас»: Маханьков - Бандейра, Бескоровайний (Сантіні, 46), Стецьков, Дібанго - Кузик (Луньов, 80), Іліч (Бізімана, 37) - Микитишин (Хомченовський, 58), Вакулко (Понєдєльнік, 80), Соса - Кожушко

Арбітр: Микола Балакін (Київська область)

«Арена Львів» (Львів)

РУХ - КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BATI-GOOOOOL
А шо є хто  кроме болел серьозно сприймав що вони можуть стати чемпіонами? 
antt
Два схожі м'ячі. На обвід воротаря. Хоча з різних флангів.
avk2307
А можете такий самий заголовок тільки завтра
Fuz1982z
та вони навіть в єврокубки не попадуть
DidOk
Хтось вірив у ті шанси ?
Gargantua
да они и так прыгнули выше головы
с таким составом третье место большой успех 
Gargantua
кем в украинском футболе были, например, Кожушко и Кузык, до того как попали к Вернидубу?
их же везде выгоняли как шлак.
vruthiy-112
Дивлячись за грою,  туди ніхто і не лізе,  ще Дніпро взує . Законне 5 місце чекає !!! Погано Юра, погано.!!!