Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2024, 07:56
625
0

Владислав КАЛІТВІНЦЕВ: «Заграти в Динамо за Хацкевича не вийшло»

Хавбек «Олександрії» розповів про свій період кар'єри у київському клубі

| Оновлено 15 квітня 2024, 07:56
625
0
Владислав КАЛІТВІНЦЕВ: «Заграти в Динамо за Хацкевича не вийшло»
ФК Динамо. Владислав Калітвінцев

31-річний півзахисник «Олександрії» Владислав Калітвінцев розповів про свій період кар'єри у київському «Динамо»:

– З Ребровим було працювати одне задоволення. Тренувальний процес цікавий: все інтенсивно, все з м'ячем. Було все на високому рівні. Відчувалося, що це тренер топ-рівня. Хотілося прямо виходити на кожне тренування. Від нього було найбільше довіри. Помічником у нього був тоді Рауль Ріанчо, він також до мене добре ставився. На початку була дуже велика довіра до мене.

Чому не склалося з Хацкевичем? Я за себе буду говорити. Збори були, все добре, чудово себе почував, набрав кондиції. За декілька днів вже мали вилітати у Київ, було легке тренування: моделювання атак. І я прострілював у штрафний майданчик низом та потягнув передній м'яз стегна й знову вилетів.

Відновлювався, потім приїхав і Хацкевич мені сказав: «Потрібно набрати кондиції через дубль, декілька матчів зіграєш, а там буде видно». Так я у дублі півроку і провів, зіграв матчів 15. Потім він мене вже взяв у заявку на матч з Карпатами, коли ми 1:2 програли. Я вийшов, здається, на 20–30 хвилин. І ось це була єдина гра під його керівництвом за першу команду.

Чи не лишилося образи на Динамо? Жодних образ немає. Розумію, що травми мене вибивали, завадили розвитку. Думаю, що я пересидів у Динамо. Просто на той момент прийшов Хацкевич, який мені сказав перепідписувати контракт. Я перепідписав, і ось так вийшло, що не вдалося за нього заграти. Тоді вже стало очевидним, що потрібно ухвалювати рішення йти з Динамо.

Дякую Ігорю Суркісу, який мене відпустив. Я розірвав контракт, а він мені сказав: «Бажаю тобі всього найкращого, не хочу гальмувати твою кар'єру. Йди грай – я тебе відпускаю». Тоді тільки він говорив, а я сидів, слухав і кивав головою. Почув від нього дуже теплі слова. Ігор Михайлович дуже сподівався, що я заграю в Динамо. Але це футбольне життя. Так ми і розійшлися, я подякував йому.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.