Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 13 квітня 2024, 15:00
3444
2

Атлетіко – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок у Ла Лізі

| Оновлено 13 квітня 2024, 15:00
3444
2
Атлетіко – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

13 квітня на «Метрополітано» пройде матч 31-го туру Прімери, в якому «Атлетіко» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Ставки на матч Атлетіко – Жірона

Атлетіко

Команда проводить другий поєдинок цього тижня. Вона лише в середу ввечері, менш як три доби тому, зарубалася з дортмундською Боруссією в першому чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Там швидко повели у 2 м'ячі, могли забивати ще, але у підсумку обмежилися лише мінімальною перемогою 2:1. Добре, що німців приймали вдома і зараз гратимуть на цьому ж стадіоні. Але все одно часу на відпочинок і відновлення у підопічних Дієго Сімеоне було мінімум, і адже потрібно ще й в умі тримати те, що вже у вівторок їхати до Німеччини на поєдинок-відповідь зі джмелями. За такого божевільного графіка тут потрібно ще й на перемогу грати - йде вкрай запекла боротьба за фініш у квартеті лідерів. Невдача коштуватиме перепустки до наступного циклу Ліги чемпіонів. У минулому турі тільки вдалося випередити Атлетік, що пригальмував, але він у 2-х очках позаду.

Жирона

Клуб у будь-якому разі став головним проривом в іспанському футболі. І досі залишається найсерйознішою дилемою для функціонерів з УЄФА, що погрожували не пустити проект із загальними власниками з Манчестер Сіті до Ліги чемпіонів. Хоча Ред Булл із Зальцбурга грав у одній групі з РБ Лейпциг! Втім, спочатку підопічні Мічела Санчеса мають успішно довести до фінішу боротьбу у Прімері. Зрозуміло, що вони не стануть іспанським Лестером і не візьмуть титул – реальне завдання зводиться до утримання місця у квартеті найкращих. З лютого жиронці допускали чимало осічок, але в минулому турі за рахунок дубля Довбика, що прокинувся, і пізнього вирішального голу Стуані дотиснули на 3:2 Бетіс. Вдалий результат у Мадриді здатний забезпечити їм комфортний відрив від Чоло-Тім.

Статистика особистих зустрічей

Протягом перших 8 очних поєдинків матрацники не програвали, і навіть мали 3 перемоги поспіль. Але цього сезону жиронці перестріляли їх, закінчивши 4:3.

Прогноз

GGBET чекає на реванш Чоло-Тім. Але точно не буде нудно, ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,67).

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ярослав 999
нахера вставляти сюди кончену Букмекерську контору?