Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 квітня 2024, 18:02
1875
2

Рух – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львівсько-криворізька безкомпромісність

| Оновлено 13 квітня 2024, 18:02
1875
2
Рух – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У суботу, 13 квітня, «Рух» у матчі 24-го туру УПЛ на «Арені Львів» прийматиме одного з лідерів чемпіонату «Кривбас». Раніше суперники ще жодного разу не завершували особисті зустрічі внічию.

Рух

У попередньому турі «Рух» зазнав поразки у Львові в статусі гостей від «Шахтаря», але й далі перебуває на п’ятому місці. До протистояння з «Кривбасом» «Рух» підійшов з безнічийною серією, яка триває в УПЛ п’ять ігор: чотири перемоги та поразка. До повторення клубного рекорду рухівців залишився ще один «безнічийний» матч. Пропустить гру дискваліфікований Денис Підгурський. Натомість відбув двоматчеве покарання раніше вилучений з поля Віталій Роман, який готовий знову допомогти «Руху»..

Ось думка Віталія Пономарьова перед суботньою грою: «Поразка «Шахтарю» не вплинула на загальний настрій команди. Такі матчі будуть траплятись, тож головне зробити правильні висновки і рухатись далі. Поєдинок проти «гірників» був хорошим уроком для нас і вказав на наші помилки, які ми постараємось виправити, аби продовжити прогресувати. Ми не зважаємо на те, що виграли у Кривому Розі в першому колі – зараз буде зовсім інша гра».

Кривбас

У минулому турі «Кривбас» втратив важливі домашні очки, зігравши внічию з «Ворсклою». Загалом гольова серія «Кривбаса», який перебуває на третьому місці в чемпіонаті, триває 9 ігор – 15 голів, а на полях суперників – 8 ігор: 19 голів. Підопічні Юрія Вернидуба з різних клубів УПЛ можуть зазнати 110-ї поразки у всіх турнірах. «Кривбас» може здобути і 70-ту гостьову перемогу в УПЛ.

Основний захисник «Кривбаса» камерунець Іван Дібанго з початку чемпіонату відіграв усі матчі без замін і без жодної жовтої картки. Ось його передматчевий коментар: «Ми дуже мотивовані на гру з «Рухом». Боротьба в УПЛ стає все гарячішою, тому ми слідкуємо за своїми емоціями, щоб завжди бути готовими до наступного суперника. Наразі – це «Рух», і ми зробимо все можливе, аби взяти максимум в суботу».

Статистика зустрічей

«Рух» та «Кривбас» зустрічалися лише тричі в УПЛ і усі поєдинки проходили у безкомпромісній боротьбі – жодної нічиєї. Двічі перемоги святкували рухівці і одного разу криворізький клуб. Востаннє «Рух» приймав «Кривбас» ще 6 листопада 2022 року також на «Арені Львів» і переміг з рахунком 2:1. Усі голи були забиті в другому таймі, причому першими відкрили рахунок гості – після влучного удару Назара Волошина. Проте згодом «жовто-чорні» переламали хід поєдинку і здобули вольову перемогу – завдяки голам Дениса Слюсара та Марка Сапуги.

Матч суперників у першому колі поточного чемпіонату також завершився вольовою перемогою «Руха», але з рахунком 3:1. Тоді у Кривому Розі рахунок відкрив Хрвоє Іліч, реалізувавши пенальті. А потім забивали лише рухівці: дубль оформив Василь Руніч та пенальті реалізував Юрій Климчук. Для «Кривбаса» це була перша домашня поразка в поточному чемпіонаті.

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого Миколу Балакіна (Київська область), який в УПЛ провів 85 матчів. Раніше «Рух» за Балакіна провів 6 матчів у чемпіонатах і ще не перемагав: по три нічиї та поразки. «Кривбас» за цього арбітра провів 5 ігор в УПЛ і внічию ще не грав: дві перемоги та три поразки.

Прогноз на протистояння

«Рух» налаштований боротися за місце у першій п’ятірці і буде прагнути реабілітуватися за поразку в минулому турі. З іншого боку, «Кривбас» прагне здобути один з комплектів медалей чемпіонату. Прогнозуємо бойову нічию на «Арені Львів».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Ледвій, Роман, Дідик, Сич, Слюбик, Лях, Таллес, Пастух, Плюман, Квасниця, Федор.

«Кривбас»: Маханьков, Понєдєльнік, Бескоровайний, Стецьков, Дібанго, Бізімана, Вакулко, Кузик, Хомченовський, Соса, Кожушко.

13 квітня, субота

«Рух» – «Кривбас»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 18:00
ТБ-трансляція на телеканалі УПЛ ТБ
РУХ – КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 30 квітня 2024, 18:55 7
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 30 квітня 2024, 19:00 11
Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів

Справжня класика європейського клубного футболу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fireball
Матч года!!!
SportsMan
Крыс надо опускать. И наказывать Рух за безвольную игру против тех же крыс.