Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 13 квітня 2024, 01:46
425
0

Бетіс – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

| Оновлено 13 квітня 2024, 01:46
425
0
Бетіс – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 квітня на «Беніто Вільямарін» пройде матч 31-го туру Прімери, в якому «Бетіс» зустрінеться із «Сельтою». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Бетіс – Сельта

Бетіс

Команда свій пік співпраці з Мануелем Пеллегріні пережила у 2022-му році: перемога у кубку Іспанії та 5-те місце у Ла Лізі. Наступного сезону вже був відкат на 6 позицію. Наразі біло-зелені ще більше розчаровують. У Лізі Європи, заваливши кінцівку групового етапу, іспанці закінчили лише 3-ми у своєму квартеті, а потім перебування у Лізі конференцій обмежилося лютневими поєдинками проти загребського Динамо. Після цього можна було зосередитися виключно на Прімері – у Копі дель Рей теж колектив рано закінчив боротьбу. Але виходить і там гірше: претендент на зону єврокубків, бетикос видав серію поразок. З урахуванням 2:3 з Жироною вже після паузи на ігри збірних, поступилися вже чотири рази поспіль. Але поки що вдається утримувати хоча б 7 позицію.

Сельта

Клуб минулого літа зробив ставку на Бенітеса. Рафа очевидно відгукнувся на запрошення з Віго, щоб реанімувати свою кар'єру після болісних невдач типу звільнення з Евертона. І керівництво проекту було досить терплячим до наставника, і чекало прогресу після невдалого старту. У другому колі начебто вдалося додати, зробивши шанси на виживання більш ніж реальними. Але раптом із тренером вирішили розлучитися, нехай і після розгромної поразки від мадридського Реала – хоча перед цим була нічия на полі Кадіса та перемога над Альмерією. Примітно, що це навіть допомогло, адже вдалося без нього обіграти на виїзді Севілью та оформити нічию з Райо Вальєкано на Балаїдос. Але все одно виходить йти на 17-й позиції, нехай і маючи +3 перед жовтим субмарином.

Статистика особистих зустрічей

Огірки мали потужний відрізок. Але у 5 крайніх поєдинках була нульова нічия та 4 перемоги галісійців, у тому числі 2:1 у січні.

Прогноз

GGBET вірить у перемогу господарів арени у Севільї. Але все-таки варто підстрахуватися форою 0 (коефіцієнт – 1,61).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.