Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 12 квітня 2024, 13:30
3846
1

«Не можу сказати нічого хорошого». Клопп – про провал Ліверпуля у матчі ЛЄ

Німецький наставник «Ліверпуля» визнав, що його футболісти показали слабку гру

| Оновлено 12 квітня 2024, 13:30
3846
1
«Не можу сказати нічого хорошого». Клопп – про провал Ліверпуля у матчі ЛЄ
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп висловився про матч 1/4 фіналу Ліги Європи. Нагадаємо, його підопічні на своєму полі розгромно поступилися італійській «Аталанті».

«Так, на жаль, я не можу сказати нічого хорошого про гру. Початок був добрим. Дарвін Нуньєс мав гарний момент, але з цього моменту гра стала по-справжньому поганою, і сказати щось позитивне не можна.

Мені не сподобалося наше тактичне розташування у володінні м'ячем. Ми віддали їм м'яч, а потім усі кинулися за іншим гравцем. Ми забили гол із офсайду, але це була погана гра з нашого боку. «Аталанта» провела гарну гру, забила три голи та заслужила перемогу.

Я перегляну цей матч у понеділок. Я вже знаю, що якщо ми діятимемо краще в парі ситуацій, то гратимемо краще. Чи зможемо ми повернутися у гру? Так, якщо ми гратимемо добре, це можливо. Чи зможемо виграти з рахунком 3:0? Я гадки не маю. Але зараз ми почуваємось дуже погано, і це важливо.

Це був поганий виступ. Ось чому ми програли. У такі моменти завжди здається, що суперник уже пройшов далі, але поки ми не проведемо матч-відповідь, це не так.

З нами таке траплялося нечасто, тож у неділю ми маємо негайно відреагувати. Зараз ми відчуваємо неприємні почуття. Хлопці, мабуть, приїдуть додому і погано спатимуть. Але ми маємо готуватися до гри з «Крістал Пелас».

Багато гравців виглядали самотніми у багатьох моментах. Це було дуже погано. Наприкінці у нас були серйозні моменти, але ми ними не скористалися.

Я знаю, що хлопці можуть грати краще, але сьогодні вони цього не зробили, і ми маємо продемонструвати реакцію у неділю. Я впевнений, що вони зроблять це», – сказав німецький фахівець.

Ліга Європи 2023/24. 1/4 фіналу

Перші матчі. 11 квітня

22:00. Ліверпуль (Англія) – Аталанта (Італія) – 0:3

Голи: Скамакка, 38, 60, Пашаліч, 83

Відеоогляд матчу

ГОЛ! 0:1. Скамакка, 38 хв.

ГОЛ! 0:2. Скамакка, 60 хв.

ГОЛ! 0:3. Пашаліч, 82 хв.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.