Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
869
0

Руслан РОТАНЬ: «Динамо – одна з найкращих команд весняної частини УПЛ»

Тренер «Олександрії» – про наступного суперника команди

Руслан РОТАНЬ: «Динамо – одна з найкращих команд весняної частини УПЛ»
ФК Олександрія. Руслан Ротань

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань поділився очікуваннями від матчу 24-го туру УПЛ проти «Динамо» Київ (13 квітня, 15:30):

– «Олександрія» зараз перебуває на відносно безпечній дистанції від нижньої частини турнірної таблиці, але й зона єврокубків, по суті, вже недосяжна. Як вдається мотивувати команду, у чому ця мотивація?
– Я б не сказав, що ми перебуваємо на безпечній відстані від нижньої частини турнірної таблиці. У нас, як і раніше, триває боротьба за виживання. Тому результат тисне на хлопців, це однозначно. А що стосується гри, то ми її повинні покращувати якраз у матчах із такими командами, як «Динамо», і отримувати впевненість у власних силах. Тому майбутній поєдинок для нас дуже важливий.

– Які зміни в грі «Динамо» ви помітили у весняній частині сезону?
– Хотів би в цьому сенсі зробити компліменти «Динамо» і його головному тренеру Олександру Шовковському. У команді є класні футболісти, але найбільше мені подобається, що вона грає структурою, що в неї є баланс, що вона чітко знає, як треба виходити з оборони в атаку, і чітко знає механізм роботи в атакувальній фазі.

Вважаю, що «Динамо» по праву є однією з найкращих команд весняної частини чемпіонату. Тут я б виділив і «Динамо», і «Шахтар»: вони зараз показують дійсно дуже хорошу гру.

– У попередньому турі «Динамо» втратило очки в матчі з ЛНЗ (1:1), причому досить прикро для себе. Це плюс чи мінус для «Олександрії» в контексті майбутнього матчу? Адже після таких осічок команда або може опинитися в психологічній ямі, або, навпаки, вийде на наступний матч із великим бажанням реабілітуватися.
– Перш за все, треба сказати, що це буде два абсолютно різні матчі за всіма складовими. А що стосується психологічного фону, то я впевнений, що «Динамо» після нічиєї з ЛНЗ вийде на гру набагато зібранішим, із зовсім іншим настроєм – щоб не допустити повторення таких помилок.

Щодо ж самого матчу з ЛНЗ, то, на мій погляд, «Динамо» заслуговувало в ньому на перемогу. Підсумковий рахунок – не по грі.

Ну а ми йдемо своїм шляхом. Для нас кожен матч – це навчання, це поліпшення своєї гри. І, звісно, боротьба в турнірній таблиці. Тому, повторюся, це буде зовсім інший матч. У якому команди вирішуватимуть різні завдання.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, що говорив Беллінгем Кейну перед пенальті у ворота Луніна
Футбол | 01 травня 2024, 21:01 1
Стало відомо, що говорив Беллінгем Кейну перед пенальті у ворота Луніна

30 квітня Реал Мадрид на виїзді зіграв унічию з Баварією у першому матчі 1/2 фіналу ЛЧ

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.