Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1313
0

Байєр – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий єврокубковий поєдинок

Байєр – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Хабі Алонсо

11 квітня на «Бай-Арені» пройде перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому «Байєр» зустрінеться з «Вест Хемом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Байєр – Вест Хем

Байєр

Команда проводить унікальний сезон. Особливо для себе, адже недарма було образливе прізвисько Неверкузен. Клуб має лічені, окремі титули і ніколи не брав срібну салатницю – зате чимало разів обмежувався фінішом на 2-й позиції. Але зараз, за Хабі Алонсо, клуб з Леверкузена, який не програє взагалі, просто приречений на срібну салатницю. І має шанси одразу на золотий дубль, адже аспіринники вже у півфіналі, причому у компанії представників 2-го і навіть 3-го дивізіону країни. Де була перша поразка найімовірнішою, то це в Лізі Європи. Груповий етап був пройдений на одному диханні і без жодних проблем. Але в березні, в 1/8 фіналу, фаворита змусив серйозно попітніти Карабах. Але зрештою представник Німеччини звів до нічиєї матч у Баку і вирвав перемогу вдома.

Вест Хем

Клуб має статус володаря міжнародного трофею. Щоправда, наймолодшого та найменш рейтингового з усіх - Ліги конференцій. Але саме той успіх і дозволив молотобійцям, які не найкраще провели минулий чемпіонат країни, грати зараз у Лізі Європи. Там вони теж показують себе гідно (заодно додавши і в АПЛ), зумівши також виграти групу. Це дозволило розпочати плей-оф лише з 1/8 фіналу, причому зігравши з одним із уже знайомих суперників, Фрайбургом. Цього разу англійці навесні програли в Німеччині, 0:1, але з лишком компенсували це у домашньому поєдинку - там вдалося влаштувати повноцінний розгром для бразильців з Брайсгау.

❗️ Більше прогнозів у нашому Telegram!

Статистика особистих зустрічей

Офіційно сторони не перетиналися, але минулого літа зіграли товариський матч. У ньому аспіринники просто знищили свого суперника із Британії – все закінчилося 4:0.

Прогноз

GGBET не сумнівається у тому, що німці вдома виграють. Але, пам'ятаючи про їхні видовищні дуелі з чемпіоном Азербайджану в 1/8 фіналу, краще ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,68).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.